Un mort şi patru răniţi într-un accident rutier în Argeș. Două dintre victime sunt copii

O persoană a murit, iar alte patru, printre care doi copii, au fost rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit violent la intersecţia a două drumuri judeţene în judeţul Argeş. Cei patru răniţi au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital.

Potrivit datelor furnizate de poliţia judeţeană Argeş, un bărbat de 72 de ani, care conducea un autoturism, din direcţia Căteasca către Rociu, ajuns la intersecţia dintre DJ 703 cu DJ 503, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus din direcţia Slobozia către Oarja, de un bărbat de 41 de ani, din Bradu.

În urma impactului, şoferul primului autoturism a rămas încarcerat, ulterior fiind declarat decedat. Alte patru persoane, dintre care şi doi copii, din prima maşină, au fost rănite. Cei patru răniţi au fost preluaţi de ambulanţe pentru a fi duşi la spital.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments