Un tânăr a bătut un taximetrist și i-a furat mașina, în Botoșani. Polițiștii l-au oprit cu focuri de armă

Astăzi, în jurul orei 17:00 polițiștii botoșăneni au fost sesizați prin apel la 112 că un taximetrist a fost bătut și i-a fost furată mașina, chiar de către clientul său. Toată acțiunea s-a petrecut în Botoșani.

Echipajul de poliție ajuns la fața locului a depistat în trafic mașina, pe un drum sătesc, din apropierea localității Smârdan. Au pornit în urmărirea acestuia, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor, repetate în mai multe rânduri. Tânărul mergea liniștit, gonind pe stradă. Din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un șanț. Bărbatul a abandonat vehiculul și a fugit pe un câmp.

A fost oprit doar cu focuri de armă

Polițiștii au continuat urmărirea acestuia, trăgând în aer mai multe focuri de armă. În scurt timp au reușit să-l prindă, mobilizându-l și identificându-l: un bărbat din Constanța de 32 de ani.

În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Astăzi, 9 noiembrie 2021, în jurul orei 17.00 am fost sesizați cu privire la faptul că în comuna Suharău, șoferul unui autoturism care circula în regim TAXI a fost deposedat prin violență de autoturism, de către clientul cu care se afla în mașină, în timpul efectuării cursei. Echipajul de poliție direcționat la fața locului a depistat în trafic autovehiculul, pe un drum sătesc, din apropierea localității Smârdan, pornind în urmărirea acestuia, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune.  Șoferul nu s-a conformat semnalelor de oprire efectuate în mod repetat, continuându-și deplasarea până în momentul în care a pierdut controlul asupra direcției de mers și a întrat în impact cu un mal de pământ. Ulterior, bărbatul a abandonat vehiculul și a fugit pe un câmp. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, executând 10 focuri de avertisment, în plan vertical, fără a rezulta victime sau pagube materiale. In scurt timp s-a reușit prinderea sa, acesta fiind imobilizat și apoi identificat, în persoana unui tânăr de 32 de ani, din județul Constanța. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.”- a declarat pentru Abstract News, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, Delia Neniscu.

D.N.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments