UPDATE Accident foarte grav în Iași. Doi tineri au murit pe loc.

UPDATE: Cele două persoane decedate erau angajați ai restaurantului Mamma Mia din Iași.

Un accident grav a avut loc în această seară în jurul orei 18:00 la 50 de kilometri de Iaşi, după ce o maşină şi un microbuz s-au ciocnit violent. Două persoane au murit pe loc iar alte opt au fost rănite.

Două persoane, un bărbat de 29 de ani şi o femeie de 28 de ani, au murit în această seară după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit violent de un microbuz, în judeţul Iaşi. Alte opt persoane au fost rănite.

Accidentul s-a petrecut pe drumul european 583, între localităţile Strunga şi Târgu Frumos din judeţul Iaşi, unde un microbuz, cu 8 persoane la bord, şi un autoturism s-au ciocnit. Cei doi ocupanţi ai autoturismului au murit pe loc.

În microbuz se aflau opt persoane. Şapte dintre acestea au fost rănite şi au fost transportate cu ambulanţele la spital, după ce au primit îngrijiri medicale la locul accidentului. Victimele sunt bărbaţi cu vârsta între 22 de ani şi 53 de ani.

Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri de mers. Şoferul microbuzului a fost de asemenea rănit, dar a refuzat să fie dus la spital.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Vom reveni cu informații.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments