Urmările accidentului de la Pojogeni: mașină făcută bucăți și o femeie decedată

Un accident de circulație deosebit de grav s-a produs în această dimineață, pe raza localității Pojogeni din județul Gorj. O femeie a murit pe loc după ce mașina în care se afla s-a izbit cu putere de un copac de pe marginea drumului. Un bărbat, victimă colaterală, se zbate între viață și moarte.

În această dimineață am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un grav accident de circulație produs pe rază localității Pojogeni, în care a fost implicat un autoturism care a lovit frontal un copac. La fața locului s-au deplasat 2 echipaje pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu, precum și 2 echipaje din cadrul SAJ Gorj, care au constatat că în urmă impactului au rezultat două victime (o femeie în vârstă de 58 de ani și un bărbat în vârstă de 61 de ani) care erau încarcerate. Colegii noștri au intervenit pentru extragerea victimelor din autovehicul. Ambele victime erau inconștiente., a declarat ISU Gorj.

O femeie a murit pe loc în urma impactului

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către echipajele de intervenție, medicul sosit la față locului a constatat decesul femeii. Bărbatul este în stare gravă și a fost preluat de către un echipaj din cadrul SAJ Gorj, au transmis cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

D.N.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments