World of Digital Summer 2021

Evenimentul Digital of Summer este organizat de Creative Energy Corner în parteneriat cu Lidl și se desfășoară între 12 și 13 iulie timp de 4 ore în fiecare zi.

În această ediție World of Digital, organizatorii își propun să abordeze lumea digitală din mai multe unghiuri, dată fiind amploarea ei și toate schimbările, devenite normă, deja. În ediția din această lună se vorbește despre comportamentul nostru ca cetățeni activi ai digitalului sau creatori de conținut, în vremuri “post-relaxare”, despre mediul digital ca prelungire a gândurilor noastre, despre Influencer Marketing în 2021 dar și Influencer Marketing ca un job, prin ochii unui om de HR. Ce tip de conținut mai reusește să atragă, ce poți face pentru a fi diferit în multitudinea de reclame, despre curajul pierdut și umorul palid, despre gestionarea grupurilor și comunităților mari sau limite legale și mai ales, morale.

Digitalul, în toate formele lui, a devenit extensia realității noastre. În contextul unui an dificil, digitalul a fost singurul canal care a mai permis interacțiunea, a crescut comunități iar brandurile au putut comunica cu audiențele. Trăim o nouă dimensiune a digitalului iar ediția World of Digital Summer 2021 își dorește să surprindă noile valente ale acestui mediu. De la cum s-au adaptat comunitățile și brandurile, la noul context de comunicare, la oportunități de creștere și responsabilizare a cetățenilor din digital. Este o ediție cu adevărat specială, care tratează digitalul în straturi mult mai profunde decât am făcut-o până acum.”, a declarat Laura Pîrlog, Inițiator & Organizator World of Digital.

Laura Pîrlog și Alex grecu vor modera evenimentul, ce va fi transmis live pe pagina de Facebook a evenimentului.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments