World of Digital Summit 2021. Influenceri de top vin să ne vorbească despre Social-Media

Anul acesta vine, în continuare, cu multe schimbări. De la comportamentul nostru în mediul online, la adaptarea tipului de conținut noului normal, până la observarea apariției unor noi trenduri sau aplicații, care schimbă semnificativ modelul cu care eram obișnuiți.

În cadrul evenimentului LIVE ”World of Digital Summit” desfășurat între 5 și 7 aprilie 2021, experți din domeniul comunicării, manageri de departamente Social Media, consultanți sau creatori de conținut vor veni în fața dumneavoastră pentru a vă vorbi despre cum ne poziționăm anul acesta prin prisma accelerării digitalizării, ce funcționează astăzi prin comparație cu trecutul apropiat, trenduri în Social Media, Online Communication, Influencing Marketing dar și multe altele. Printre aceștia se numără: Dragoș Stanca, Alexandru Negrea, Alex Ciucă, Valeria Tudor, Costin Cocioabă, Laura Savu, Dorin Boabeș, Andra Nistor, Robert Dumitru, Matei Psatta, Robert Tatoi, Ana Diceanu, Răzvan Moței, Mircea Bravo, Andrei Vereștiuc & Cristian Ilișuan.

World of Digital vine in continuarea World of Instagram, ca urmare a cerințelor și necesității pieței și creatorilor de conținut de a acoperi mai multe subiecte. Lucrurile se schimbă cu mare viteză iar noi ne-am propus să ne menținem misiunea de a vă ține la curent cu totul, în special prin intermediul evenimentelor online World of Digital.” a declarat Laura Pîrlog, organizator World of Digital.

Evenimentele din cele 3 zile consecutive vor fi transmise LIVE pe pagina de Facebook World of Digital și este filmat într-o locație regală, ”Le Chateau”.

În prima zi de eveniment, Alexandru Negrea a discutat despre ce este acum în era digitală, ce înseamnă organic vs. plătit, dar a povestit și despre brandingul din 2021, urmând ca în următoarele două zile de eveniment să ne fie prezentate trendurile de pe TikTok, să învățăm etică și comunicare în Social Media și vom afla povești inspiraționale.

Toate detaliile despre World of Digital Summit sunt disponibile pe www.worldofdigital.ro și pe pagina de Facebook World of Digital.

Vino să înveți și tu ce înseamnă Social-Media și cum poți să crești pe Instagram sau TikTok. Tot ce trebuie să faci este să dai click aici.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments