Ziua Pământului, sărbătorită de Primăria comunei Tazlău Neamț

Ziua Pământului (Earth Day) se sărbătorește în fiecare an pe 22 aprilie și astăzi a fost sărbătorită de cetățenii comunei Tazlău Neamț, unde s-au adunat copii, tineri și oameni mai în vârstă, femei și bărbați pentru o nouă operațiune de curățenie și înfrumusețare a drumurilor, luncilor, cimitirului eroilor, spațiilor verzi, grădinilor, Școlii și a Bisericii din comună.

Astăzi sărbătorim la nivel global Ziua dedicată Planetei Pământ, ca mesaj ferm că mediul este în dificultate și noi trebuie să ne adaptăm comportamentul la necesitățile de asigurare a unei stări de echilibru ecosistemic a mediului înconjurător.
Locuitorii comunei Tazlău au arătat din nou simț civic și responsabilitate față de mediu adunându-se cu mic cu mare, fiecare unde a considerat necesar, pentru o nouă operațiune de curățenie și înfrumusețare, a drumurilor, luncilor, cimitirului eroilor, spațiilor verzi, grădinilor, Școlii și Bisericii.
Le mulțumim din suflet tuturor, atât copiilor cât și cadrelor didactice, doamnelor și domnilor care au luat parte la aceste acțiuni și celor care se arată responsabili zi de zi față de mediu!
Ne mândrim tare mult cu așa cetățeni responsabili.
Avem nevoie de un viitor sustenabil pentru noi și generațiile viitoare și avem încredere că la nivelul localității noastre s-a înțeles foarte bine importanța acestor lucruri. Pământul este singura noastră casă!” – a declarat primăria Tazlău printr-o postare publică pe Facebook.
D.N.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments