Adevărată comoară găsită de un pensionar german în grădina sa. Poate păstra totul

Un pensionar a dat astăzi peste o comoară fabuloasă ascunsă în grădina sa, cât timp făcea treabă. Pensionarul din Hanau, Germania, a găsit în gardul viu de pe proprietatea sa un sac de gunoi plin cu bijuterii și 100.000 de euro, informează presa locală de acolo.

Omul nu s-a bucurat de comoară, ci s-a prezentat cu ea la poliție. Cum oamenii legii nu au găsit proprietarul de drept, iar legea din Codul Civil spune că după șase luni bunul găsit îi revine găsitorului, în această situație pensionarul a intrat în posesia comorii descoperite. Așadar, acesta a rămas și cu bijuteriile și cu cei 100.000 de euro.

Am făcut tot ce ne-a stat în putere”, a explicat Thomas Leipold, purtătorul de cuvânt al poliției din Offenbach, Cu toate acestea, descoperirea nu a fost încă atribuită unei persoane. De aceea, găsitorul poate aștepta acum cu nerăbdare bijuteriile în valoare de aproximativ 20.000 de euro și 100.000 de euro în numerar. „A făcut totul bine, raportând descoperirea și apoi a fost răsplătit pentru aceasta”, a mai spus Leipold.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments