”Noi nu furăm ca românii”. Român prins la furat în Italia. Încerca să fure o mașină

Un român a fost oprit și reținut de către polițiștii italieni după ce a fost surprins că încerca să fure o mașină. Totul s-a petrecut în localitatea Colleferro, în apropiere de Roma.

Incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri. Proprietarul maşinii a auzit zgomote provenind din exteriorul casei. Acesta a văzut că cineva dorește să îi ia mașina fără consimțământul său și a alertat forţele de ordine. Un echipaj de carabinieri a sosit imediat la fața locului. Românul a încercat să fugă de la locul faptei, dar a fost prins instant. În maşina oprită de carabinieri, oamenii legii au descoperit inclusiv instrumentele pe care românul le-ar fi utilizat pentru a da lovitura.

Nu mică le-a fost mirarea carabinierilor când, în urma unor verificări suplimentare, și-au date seama că au în faţă un român de 31 de ani, stabilit în Italia, la Villa Literno, provincia Caserta, şi care avea antecedente penale.

Ancheta continuă în acest caz. Pentru că este recidivist, românul din Italia ar urma să fie repatriat în ţară cu interdicţie de a mai intra în Italia. Pe de altă parte, anchetatorii nu exclud posibilitatea ca românul să fi avut complici care au reuşit să fugă înainte de apariţia carabinierilor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments