Nouă zi de misiuni ale pompierilor români în Grecia

Ieri pompierii români au fost repartizați în protejarea ariei Mănăstirii ”Ekklisia Profitis Ilias” din zona Vilia și care este în continuare în pericol. Pompierii români au asigurat fără întrerupere cu o autospecială de stingere, o cisternă, un autoturism de teren, un vehicul utilitar UTV și cu o dronă zona Vilia (inclusiv pe timpul nopții) și au lichidat focarele, păstrând integritatea obiectivului.
La solicitarea ofițerului de legătură elen, începând cu ora 12:00, pompierii militari români, cu forțe și mijloace, vor desfășura noi misiuni de supraveghere și monitorizare în zona Vilia. Aria respectivă a mai spus IGSU, este încadrată astăzi la un nivel de risc de incendiu „mediu”, cu temperaturi ridicate și cu o viteză a vântului relativ scăzută, însă cu schimbări de direcție.
Ziua de ieri a fost dedicată în întregime protecției Mănăstirii ”Ekklisia Profitis Ilias”, din zona Vilia, care este în continuare în pericol. Pompierii militari români, cu o autospecială de stingere, o cisternă, un autoturism de teren, un vehicul utilitar UTV și cu o dronă, au asigurat fără întrerupere zona respectivă (inclusiv pe timpul nopții) și au lichidat focarele, păstrând integritatea obiectivului.
În ceea ce privește misiunile operative, la solicitarea ofițerului de legătură elen, începând cu ora 12:00, pompierii militari români, cu forțe și mijloace, vor desfășura noi misiuni de supraveghere și monitorizare în zona Vilia.
Aria respectivă este încadrată astăzi la un nivel de risc de incendiu „mediu”, cu temperaturi ridicate și cu o viteză a vântului relativ scăzută, însă cu schimbări de direcție.” – a declarat IGSU printr-un comunicat postat pe Facebook.
D.N.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments