O maşină s-a izbit de o camionetă şi a luat foc, totul lângă o bază militară americană. O întreagă familie a pierit acolo

Accidentul a avut loc în aproprierea cele mai mari baze americane, Camp Humphreys. Șoferul mașinii a servit timp de patru ani în armată.

O întreagă familie și-a găsit sfârșit în urma unui accident de mașină, după ce s-au izbit de o camionetă de tractare, în apropierea unei baze militare din Pyeongtaek.

Mașina a explodat în urma impactului

Atât Luis Taveras, în vârstă de 27 de ani, cât și soția sa Lisbeth, în vârstă de 30 de ani, și fiul lor, Luis, în vârstă de 16 luni, au fost uciși când mașina lor s-a ciocnit de o camionetă în Pyeongtaek, lângă Camp Humphreys, una dintre cele mai mari baze americane. Bărbatul a servit timp de patru ani în armată. Mașina a explodat în urma impactului, iar cei trei nu au mai avut nici o șansă.

„Niciun cuvânt nu poate exprima cu acuratețe durerea cu care se confruntă prietenii și familia lor”, a declarat comandantul unității. ”Noi, ca parte a Armatei, vom merge mai departe într-un mod care să ofere sprijin și asistență celor îndurerați’, a mai adăugat acesta.

ANPC a deschis o anchetă în acest sens

Șoferul camionetei a fost transportat la un spital din apropiere pentru a-și trata rănile care nu îi pun viața în pericol. Agenția Națională de Poliție Coreeană investighează în prezent accidentul și analizează filmările din mașina unui martor, precum și probele ADN, a informat un ziar local din SUA. Taveras a fost unul dintre cei aproximativ 28.500 de soldați americani sosiți în Coreea de Sud.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments