Horoscop 10 aprilie 2021. O zodie este hotărâtă să iasă din tipare astăzi

Sextilul Mercur-Saturn este un aspect benefic pentru toate zodiile. Astăzi tinde să inducă dorința de a fi mai gospodar și de a face îmbunătățiri în casă. Este posibil să simțiți un respect deosebit pentru oamenii culți, înțelepți sau pentru oamenii de știință. De aici, poate apărea o dorință de a studia mai mult.

Astăzi Berbecii țin neapărat să fie gospodari și se pare că reușesc. Sunteți într-o formă fizică foarte bună și aveți șanse să terminați tot ce vă propuneți. De preferat ar fi să nu vă certați cu partenerul de viață din cauza investițiilor pentru casă! Aveți răbdare. În curând veți sta mai bine cu banii.

Taurii de dimineață au simțit nevoia să facă câteva schimbări prin casă și s-au și descurcat. Astăzi trebuie să alergați puțin și să faceți niște cheltuieli. O rudă mai în vârstă se oferă să vă ajute cu bani. Profitați de ocazie! De preferat ar fi să vă organizați munca mai bine.

Chiar dacă pe Gemeni îi preocupa chestiunile de afaceri, ar fi bine să acordați mai multă atenție activităților casnice. La serviciu, intuiția vă ajută foarte mult, dar este indicat să țineți cont și de părerile colegilor. Spre seară, este posibil ca o rudă mai în vârstă să va ceară ajutorul într-o problemă de sănătate.

Copiii Racilor le apreciază planurile de reamenajare a locuinței, însă țineți cont și de părerile partenerului de viață. După-amiază s-ar putea să primiți o veste proastă în legătură cu o rudă și să vă pregătiți pentru o călătorie. Situația nu este chiar atât de gravă pe cât pare.

Leii au resursele financiare pentru a face în casă schimbările pe care le visează. Pentru aceasta, trebuie să mergeți la cumpărături împreună cu partenerul de viață. Hotărâți-vă de acasă ce doriți să cumpărați. Odihniți-vă mai mult!

Fecioarele vor putea să termine o lucrare în casă, începută acum câteva zile. O rudă mai în vârstă din familie vă ajută financiar, însă încearcă să vă impună ideile sale. Evitați o ceartă care ar putea să afecteze relațiile de familie. Spre seară, primiți un cadou deosebit de la persoana iubită.

Nativii Balanță sunt hotărâți să se ocupe mai mult de problemele casnice. Dimineață ați avut ocazia să cumpărați ceva pentru casa la un preț bun sau să faceți un schimb avantajos. Partenerul de viață vă va susține. Ascultați-vă intuiția și evitați orice fel de speculații.

Daca un Scorpion intenționează să facă schimbări în casă, acum este momentul, pentru că vă puteți baza pe ajutorul celor din jur. Nu vă enervați dacă cineva, din prea mult zel, vă bate la cap cu tot felul de sfaturi. Evitați cearta cu orice preț!

Azi nu este recomandabil pentru Săgetători să-și programeze treburi importante, pentru că pot surveni evenimente neprevăzute. Dimineață ați avut de alergat pentru a rezolva câteva probleme ale casei. Eforturile vă sunt încununate de succes, inclusiv într-o chestiune financiara. Ascultați-vă intuiția.

Este o zi favorabilă Capricornilor pentru activitățile legate de cămin și de afaceri. Acum este momentul să vă puneți ideile în practică, mai ales că beneficiați și de ajutorul familiei. Aveți ocazia să faceți transformări în casă. Nu vă apucați de prea multe treburi deodată.

Vărsătorii sunt hotărâți să iasă din tipare și încep o lucrare complexă, la care se gândesc demult. Puteți să faceți schimbări importante în casă. De asemenea, faceți câteva drumuri scurte, în interesul familiei. Nu cheltuiți sume mari fără să discutați cu partenerul de viață.

Peștii se pare că au probleme de natură sentimentală și nu este exclus să devină melancolici. Vă reveniți după-amiază, când vă dedicați activităților casnice. Puteți avea succes la lucrări de reparații, zugrăvit, mutat mobila sau curățenie. Aveți grijă să nu îi neglijați pe cei mici.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments