Horoscop 10 mai 2021. O zodie caută stabilitatea

Berbec 

Ai parte de o zi care îți aduce eficiență, viteză de reacție și rezultate pe măsura eforturilor. Dacă ești harnic din fire, nimic nu ți se va părea prea greu.

 Taur

Ești în elementul tău și chiar dacă te scalzi în ape ceva mai tulburi, poți obține ceva bun și din asta. E de ajuns să te concentrezi pe ceea ce poți face acum, lăsând grijile pentru viitor deoparte.

Gemeni

Chiar dacă ai unele motive să bănuiești că ceva se petrece departe de privirile tale, ar fi bine să nu te lași cuprins de aceste gânduri negre, ca să nu pierzi timpul degeaba.

Rac

Ești mai atent la ceea ce spun și fac apropiații, ca să te asiguri că nu îți încalcă drepturile. Poate că o abordare mai senină a acestor situații te va ajuta mai mult și nu doar acum, ci pe termen lung.

Leu 

Ești foarte solicitat și foarte ocupat cu ale tale, suficiente motive cât să adopți atitudinea ta mohorâtă față de toți și toate. Cine te cunoaște va ști că te simți copleșit, cine nu, va ajunge la alte concluzii.

Fecioară

Cauți cele mai bune metode pentru a-ți realiza anumite planuri, dar momentul acesta e, mai degrabă, bun pentru a căuta persoanele potrivite care să te ajute.

 Balanță

Ai prefera, probabil, să investești ceea ce ai acumulat, dar nu e deloc momentul potrivit pentru astfel de acțiuni. În schimb, ai putea cheltui mai mult pentru a crește siguranța în toate domeniile vieții tale.

 Scorpion

Este o păcăleală, posibil dureroasă, să te lași pe mâna unuia sau a mai multor parteneri, chiar dacă s-au dovedit a fi persoane de încredere. Cel mai bun lucru este să te bazezi pe tine, în primul rând.

 Săgetător

Ar fi bine să te concentrezi pe muncă pentru că acolo sunt cele mai multe probleme de rezolvat, dar să încerci să controlezi, atât cât poți, presiunea, ca să obții și rezultatele dorite.

 Capricorn

Multe dintre obligațiile pe care ți le-ai asumat sunt acum golite de orice bucurie, poate și pentru că ai evaluat greșit situația, de la bun început. E nevoie de o regândire a motivelor de la care ai pornit.

 Vărsător

Cauți stabilitatea, dar prin mijloace nepotrivite, apelând la trucuri, păcăleli, poate chiar manevre mai puțin corecte. Dacă e așa, ar trebui să știi că ai putea căpăta alte și alte probleme, în loc de rezolvări.

 Pești 

Ar fi bine să lași deoparte, pentru un alt moment, orice încărcătură negativă care ți-ar putea influența munca sau bunele relații cu cei din anturajul apropiat.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments