Horoscop 11 aprilie 2021. Apar noi schimbări pentru unele zodii.

Sextilul Jupiter-Venus poate determina schimbări subtile în plan sentimental. De asemenea, vă informăm că acest aspect favorizează creativitatea, imaginația și sporește capacitatea de a pătrunde în lucrurile ascunse. Folosiți-vă talentele artistice, indiferent de domeniul în care activați.

Pentru Berbec va fi o zi încărcată și veți avea vizitatori neașteptați, însă planurile de pe parcursul zilei vor fi anulate.

Taurii vor avea de făcut mai multe drumuri scurte și nu se vor putea relaxa până când nu vor scăpa de responsabilități.

Relaxarea nu face parte din acest sfârșit de săptămână iar pentru Gemeni va fi o zi plină de energie. La finalul zilei vă veți putea bucura de puțină odihnă și de roadele muncii de peste zi.

Pentru Raci apar noi vești pe plan financiar. Reușita unui proiect vă aduce motiv de sărbătoare, îar după masă veți merge în vizită la prieteni sau rude apropiate.

Leii vor avea o zi încărcată dar se vor putea bucura de putină relaxare pe parcursul zilei. Seara vor primi vești din
partea unor prieteni apropiați.

Fecioarele au parte de pierderi materiale și veți fi nevoit să rezolvați problema rapid.

Balanțele vor avea o zi specială pentru că veți sărbători o aniversare de cuplu. Ar fi o idee bună să petreceți mai mult timp cu persoana iubita sau cei apropiați.

Scorpionii au parte de relaxare și de activități care îți plac. Se poate să apară un eveniment neprevăzut în a doua parte a zilei, o vizită a cuiva sau un drum pe care nu vei putea să-l amâni.

Pentru Săgetători starea de sănătate se va îmbunătăți însă aveți grija la alimentație și faceți mult sport. Perioada de acum vă poate aduce mai multe kilograme în plus.

Capricornii se vor bucura de timpul petrecut cu cei dragi. Viața socială începe să revină la normalitate, voia bună și distracția vor fi la ordinea zilei.

Pentru Vărsători impulsurile din ultima vreme îi vor pune într-o situație delicată. Vor fi nevoiți să facă ceea ce au promis, chiar dacă acum nu prea pare o idee foarte bună.

Peștii au multe șanse să reușească în demersurile recente. Persoana care le-a furat inima ar putea să le dea un răspuns afirmativ. Lucrurile vă merg bine și în plan profesional și aceștia traversează o perioadă bună.

A.L.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments