Horoscop 13 iulie 2021. O zodie va avea probleme

Astăzi o să te bucuri de veștile pe care le primești și o să știi în ce direcție să mergi.

Horoscop BERBEC

Ajung la tine informații pe care altădată le-ai căutat foarte mult dar le-ai găsit parțial. Acum cineva ți le oferă fără să-ți ceară ceva în schimb și s-ar putea să nu le apreciezi la adevărata lor valoare.

Horoscop TAUR

Astăzi vei avea ocazia să culegi informații de mare valoare, mai ales indirect, din gesturi, din ceea ce nu se spune sau din tonul vocii celor cu care vorbești.

Horoscop GEMENI

Poți ajunge la soluții foarte inspirate în momentele speciale de astăzi, când îți dai seama care poate fi misiunea ta la nivelul unui grup și ce rol ar trebui să-ți asumi, pentru binele tuturor.

Horoscop RAC

Astăzi ești în firea ta. Percepi foarte clar ce nu vor să-ți spună cei din jur și te poți orienta fără să spui nimic despre asta. Este important să te bazezi pe ceea se simți.

Horoscop LEU

Poate ieși la lumină o problemă asociată cu munca, provocată de o decizie a unui superior. Tu nu pierzi nimic, dar atmosfera generală poate deveni nefavorabilă cooperării, iar asta nu poate să-ți convină.

Horoscop FECIOARĂ

Sunt multe neclarități la nivelul unui grup din care faci parte, iar reacția ta față de toate acestea poate fi exagerată, adică vei încerca să aduci totul la lumină, dintr-odată.

Horoscop BALANȚĂ

Este important să păstrezi măsura în tot ce faci și ce spui, mai ales față din cercul de prieteni. Așa vei reuși să te ții departe de momentele de dezechilibru și nici nu vei supăra pe nimeni.

Horoscop SCORPION

Ești conștient de rolul pe care-l ai în gestionarea inteligentă a unor neînțelegeri între cei dragi, dar fie nu-ți convine ce trebuie să faci, fie nu-ți este pe plac postura de mediator.

Horoscop SĂGETĂTOR

Apar unele probleme despre care trebuie să discuți, de urgență, cu cei din familie, dar aceștia nu văd lucrurile ca tine și nici nu consideră că ceea ce vrei tu să clarifici este cu adevărat urgent.

Horoscop CAPRICORN

Poate că nu pui preț pe informații, mai ales dacă nu le vezi utilitatea practică, imediată. Dar astăzi vei avea ocazia de a intra în contact cu persoane care știu multe dintre cele pe care este bine să le auzi

Horoscop VĂRSĂTOR

Ajung la tine vești bune despre starea de sănătate, a ta sau a cuiva de care-ți pasă foarte mult. Este un moment bun, în care îți poți recunoaște și exprima mai ușor sentimentele.

Horoscop PEȘTI

Șansa e de partea ta. Poți rezolva o problemă legată de muncă sau de starea de sănătate, fără vreun efort special. Ar fi bine să fii discret, mai ales la serviciu și să nu te amesteci în treburile nimănui.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments