Horoscop 15 aprilie 2021

Sextilul Soarelui cu Jupiter este un context astral favorabil comunicării. De asemenea, acest aspect vă poate ajuta să luați decizii bine gândite și realiste. Este o zi bună și pentru drumuri scurte.

BERBEC
Multe lume roiește astăzi in preajma ta. Pe de o parte, rudele si prietenii apropiați doresc sa te întâlnească, fie pentru a-ti cere ajutorul in chestiunile lor personale, fie pur si simplu pentru a tăifăsui cu tine banalități. Astăzi, pentru aceste persoane este importanta compania ta. Însă exista riscul sa preiei emoțiile si problemele celor din jur. Ferește te de a te implica in ceva care te depășește. Spre seara ti-ar prinde o șuetă cu un prieten drag.

TAUR
Sunt momente bune pentru a te ocupa pe îndelete de dieta ta. Informează-te din diferite surse vis-a-vis de alimentația de sezon, dar si despre ce anume ti se potrivește ție cel mai bine. In acest sens este posibil sa cheltuiești sume considerabile de bani. Pe de alta parte s-ar putea sa primești bani sau măcar vesti bune despre salarizarea de la locul de munca. Chiar si cei dragi îți poți oferi astăzi favoruri sau cadouri utile. După-amiaza, relaxează-te la o plimbare în aer liber.

GEMENI
Rezerva-ti momente liniștite și gândește-te pe îndelete cum ai dori să fie viața ta de acum încolo. Ai șanse minunate de a alcătui planuri de viață noi, care se vor materializa încet, dar sigur. Relaționezi mai greu cu ceilalți, pentru că ești orientat mai mult spre ființa ta. De aceea vorbește strictul necesar și ia contact, pe cat posibil, numai cu acele persoane de care ai nevoie sau care știi tu bine ca te înțeleg intuitiv. Spre seara, plimbarea pe malul unei ape te va bine dispune.

RAC
Ai nevoie de odihna, departe de zgomotul cotidian. Dar, pentru ca se pot ivi contexte solicitante ar fi bine să-ți planifici atent activitățile zilei. Alege-le pe acelea care presupun efort mental și fizic minim. Eventual, la nevoie cere sprijinul celor apropiați. Chiar ar fi minunat daca ai lăsa totul deoparte și te-ai ocupa numai de tine. Stai de vorba cu sufletul tău, întreabă-te serios ce anume îți dorești să se petreacă în viața ta și ai încredere ca așa va fi.

LEU

Multe aspecte interesante poți afla astăzi de la prieteni, dar și de la persoanele care te susțin in demersurile tale socio-profesionale. Este bine sa asculți, sa reții cele auzite, dar sa vorbești puțin sau strictul necesar. Evita destăinuirile si emiterea judecăților la adresa altora. Posibil sa ți se propună o implicare într- un proiect profesional de anvergura. Deocamdată aduna informații despre asta si lasă deciziile pentru zilele următoare.

FECIOARĂ
Poți considera ca astăzi ești pe o scena si toata lumea așteaptă de la tine o prestație pe măsură. Atât acasă, printre membrii familiei, cat si la serviciu ai de luat decizii importante, de prezentat diverse teme de larg interes ba chiar s-ar putea sa fii nevoit sa-i ajuți pe alții. Totuși ar fi bine sa-ti dozezi eforturile si sa-ti selectezi prioritățile, pentru ca exista riscul sa te implici in situații care te depășesc. După-amiaza, lasă grijile deoparte si bucura-te de compania celor dragi.

BALANȚĂ
Este o zi in care s-ar putea sa-ti schimbi multe concepții despre lume si viața. Temele filozofice, marile probleme ale omenirii, dar si curentele religioase la moda sunt preocupările tale mai mult sau mai puțin afișate fata de
ceilalți. Chiar s-ar putea sa întâlnești persoane interesate de aceleași subiecte ca tine si astfel schimbul de idei va fi la cote mari. Totuși, fii prudent si mai întâi cercetează părerile altora si abia apoi formulează-le pe ale tale.

SCORPION
Daca ai sa ai răbdăre pentru a observa atent evenimentele si relațiile in care ești implicat ai obține multe informații ascunse de obicei. Asta te-ar ajuta sa găsești soluț ii viabile si sa înțelegi mersul real al acestora. Tendința este
de a te afunda in rezolvarea aspectelor materiale ale vieții cotidiene. Însă, in paralel, tine cont si de revelațiile avute pe măsură ce se desfă șoară evenimentele sau discuțiile zilei.

SĂGETĂTOR
Provocările zile vin dinspre sectorul partenerial. Pe de o parte, va trebui sa te ocupi de relația cu partenerul de viată care probabil necesita îmbunătairi pe anumite zone ale vieții de cuplu. Însă pe de alta parte vor apărea solicitări importante si din partea colaboratorilor sau partenerilor de afaceri. Organizându-ți bine activitățile zilei, cu accent pe priorități te vei descurca foarte bine atât in plan personal, cat si in plan profesional.

CAPRICORN
Ziua îți aduce noutăți in câmpul muncii. Ai multe de făcut, însă si sporul îți este alături. Atât la serviciu, cat si acasă ai susținători, dar mai mult verbal, efortul fizic va trebui sa îl depui tu. Selectează prioritățile si ocupa-te numai de acestea. Posibil sa întâmpini niscai neplăceri legate de sănătate. Îngrijește-te mult si rezerva momente de odihna. După-amiaza, partenerul de viața sau colaboratorii te pot surprinde in mod plăcut.

VĂRSĂTOR
Este o zi excelenta pentru a te ocupa de copii, de persoana iubita, dar si de hobby-urile tale. Chiar daca la orizont se ivesc nori in relațiile sentimentale, cu puțin efort si bunăvoință vei depăși totul cu bine. Sunt momente prielnice destăinuirilor fata de cei dragi. Însă, asculta si părerile sau doleanțele lor. Vei fi surprins cat de multa nevoie au de tine si cat de ușor îți va fi sa-i ajuți. Spre seara aranjează o ieșire la o teresă in aer liber.

PEȘTI
Este o zi minunata pentru a te ocupa de treburile casei si de relațiile cu membrii familiei. Ești tentat sa te afunzi in chestiunile profesionale de la serviciu, însă gândurile tale vor reveni numai acasă, la cei dragi. Oprește- te din iureșul cotidian si lasă-te ancorat de treburile gospodărești si de dialogurile cu membrii familiei. Astfel vei pune la punct planuri domestice importante, dar îți vei îmbunătăți si relațiile familiale.

A.L.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments