Horoscop 21 iunie 2021. O zodie va încasa bani

Trigonul Venus-Neptun predispune la inițiative neinspirate, pe fondul unei stări de confuzie. Ar fi bine să amânați deciziile importante. Gândiți-vă de două ori înainte de a face un lucru.

Horoscop pentru BERBEC:

Dimineața sunteți indispus și nimeni nu vă poate intra în grații. Familia nu este de acord să renunțați la o excursie.   Ascultați-i și pe ceilalți și căutați o soluție de compromis. Încercați să vă mai și relaxați!

Horoscop pentru TAUR:

Daca nu vă odihniți mai mult, s-ar putea să aveți probleme cu sănătatea. O discuție în contradictoriu cu o persoană mai în vârstă s-ar putea să vă pună pe gânduri. Ar fi bine să fiți calm și prudent, ca să evitați un scandal.

Horoscop pentru GEMENI:

Aveți tendința să vă supraestimați puterile. Nu fiți încăpățânat și nu forțați lucrurile. Daca nu vă temperați orgoliul, riscați să vă certați cu prietenii și familia. Acordați mai mult timp odihnei!

Horoscop pentru RAC:

Dimineața încasați o sumă de bani și vă faceți planuri îndrăznețe. Ar fi bine să nu vă pripiți. Sfătuiți-vă cu partenerul de viață deoarece astăzi vă completați foarte bine. Abțineți-vă de la excese!

Horoscop pentru LEU:

Dimineața este posibil să fiți apatic și să nu vă puteți concentra. Nu vă asumați niciun risc în plan profesional și în afaceri. Dacă aveți ocazia să mergeți într-o vizită, nu stați pe gânduri!

Horoscop pentru FECIOARĂ:

Starea de confuzie vă poate afecta relațiile pe plan social și situația financiară. Ar fi bine să nu vă implicați în afaceri, chiar dacă vi se pare că puteți da lovitura. După-amiază vă revine cheful de viață și reușiți să comunicați cu cei din jur. Pe plan sentimental, traversați o perioadă favorabilă.

Horoscop pentru BALANȚĂ:

Un bărbat mai în vârstă vă propune să vă asociați într-o afacere. Nu hotărâți nimic fără să vă consultați cu partenerul de viață. Se pare ca nu stați prea bine cu banii, însă relațiile cu persoana iubită sunt cele mai bune. Aveți toate șansele să petreceți o seară romantică.

Horoscop pentru SCORPION:

Astăzi este posibil să nu fiți în cea mai bună formă fizică și intelectuală. Sunteți indispus și confuz. Ar fi bine să evitați întâlnirile de afaceri și cu prietenii. Riscați fie să pierdeți bani, fie să vă certați cu un prieten bun. Acordați mai multă atenție copiilor sau fraților mai mici!

Horoscop pentru SĂGETĂTOR:

Sunteți cu capul în nori. Amânați întâlnirile de afaceri. Chiar dacă nu aveți chef de vorbă, nu refuzați comunicarea cu cei din jur. Acordați mai multă atenție persoanei iubite!

Horoscop pentru CAPRICORN:

Vă treziți cu moralul la pământ și s-ar putea să aveți dificultăți de concentrare. Nu începeți activități pe care nu sunteți sigur că le puteți finaliza. Seara primiți oaspeți dragi.

Horoscop pentru VĂRSĂTOR:

În prima parte a zilei sunteți puțin aerian și comunicați mai greu. Intuiția nu vă ajută prea mult, așa că acceptați ajutorul prietenilor și al familiei. Ați face bine să vă limitați la activități de rutină.

Horoscop pentru PEȘTI:

Vă merge foarte bine pe plan sentimental. Este posibil chiar să faceți o declarație de dragoste. Nu vă implicați în afaceri! Șansele de reușită sunt reduse. Fiți cât se poate de corect și respectați legea cu strictețe.

D.N.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments