Horoscop 23 aprilie 2021. O zodie va avea probleme financiare astăzi

 

Conjuncția Venus-Uranus poate să aducă schimbări bruște de situație mai ales în plan sentimental. Este posibil să simțiți o dorință intensă de libertate în plan sentimental. Poate că este un moment potrivit pentru a lua deciziile necesare în acest sens.

BERBEC

Începeți ziua cu o dispoziție nu tocmai bună, motiv pentru care nu este exclus să aveți probleme la serviciu și cu partenerul de viață. Nu vă lăsați copleșit dacă nu ați avut succes în afaceri, chiar dacă paguba nu este deloc neglijabilă. Păstrați-vă calmul și nu vă certați cu partenerul de viață!

TAUR

S-ar putea ca persoana iubită să vă înțeleagă greșit dorința de libertate. Aveți grija ce și cum spuneți! La nervi, există riscul să rostiți cuvinte greu de iertat. Se pare că nici prietenii nu sunt de acord cu ideile dumneavoastră. Ar fi de preferat să vă exprimați cat mai clar.

GEMENI

Dimineața nu reușiți să vă respectați programul din cauza unor evenimente neprevăzute. Nu este momentul să vă ocupați de afaceri, pentru că riscați să suferiți un eșec usturător. Țineți cont de sfaturile unui prieten cu experiență!

RAC

S-ar putea să aflați că o persoană apropiată are probleme de sănătate și necesită îngrijire medicală. Vi se cere ajutorul și sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri, împreună cu prietenii. O femeie mai în vârstă vă ajută cu bani și cu sfaturi. Faceți tot posibilul pentru a evita o ceartă cu persoana iubită.

LEU

Relația cu o persoană apropiată nu merge prea bine. Aveți tendința de a fi autoritar și vreți să vă impuneți punctul de vedere chiar și în familie, spre dezamăgirea partenerului de viață. Fiți mai diplomat și ascultați și părerile celor din jur. Este o zi foarte favorabilă călătoriilor.

FECIOARĂ

S-ar putea să întâmpinați dificultăți la serviciu, din cauza unei idei sau inițiative nonconformiste. Nu vă enervați si împăcați-vă cu ideea că alții preferă cărările bătătorite. După-amiază sunteți invitat pe neașteptate la o petrecere de către o persoana cu care nu v-ați mai văzut de mult.

BALANȚĂ

Astăzi este de preferat să amânați întâlnirile de afaceri, pentru că nu sunteți în cea mai bună formă la capitolul comunicare. Este indicat să evitați deciziile importante, mai ales la locul de muncă. Spre seară este posibil să vă pregătiți pentru o călătorie în interes personal. Fiți mai atent la problemele familiei!

SCORPION

Relațiile cu prietenii sunt foarte bune, însă partenerul de viață s-ar putea să nu vă aprecieze deloc exagerările. Dați dovadă de tact și țineți cont de părerile unei persoane mai în vârstă din familie. Dacă trebuie să plecați într-o călătorie, puteți fi liniștit: totul va merge conform planurilor.

SĂGETĂTOR

Aveți de rezolvat o mulțime de problemele dificile. Dacă nu reușiți să vă controlați nervozitatea, există riscul să faceți gesturi pe care le veți regreta. Acordați mai multă atenție relațiilor sentimentale și membrilor mai tineri ai familiei.

CAPRICORN

Este posibil să se accentueze dificultățile financiare și problemele sentimentale. Nu îi reproșați partenerului de viață că a făcut cheltuieli inutile. După-amiază sunteți invitat la o petrecere. Nu vă enervați dacă se fac glume pe seama dumneavoastră!

VĂRSĂTOR

Nu sunteți mulțumit de nimic și aveți tendința de a-i critica pe toți care vă ies în cale. Astăzi de preferat ar fi să nu încheiați contracte. Riscați să faceți greșeli care vă pot pune în conflict cu autoritățile. Ar fi bine să vorbiți deschis cu persoanele apropiate.

PEȘTI

Astăzi trebuie să fiți prudent și să vă temperați nervozitatea. Altfel riscați să aveți probleme cu sănătatea. După-amiază intrați în posesia unei mari sume de bani, din cauza căreia este posibil să vă certați cu partenerul de viață. Ar fi bine să țineți cont de nevoile întregii familii.

D.N.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments