Horoscop 28 aprilie 2021

Cuadratura Lunii cu Jupiter ar putea predispune la conflicte sentimentale și sociale, la neînțelegeri cu partenerul de viață și cu cei din jur. Atenție la un alt efect al acestui aspect: exagerarea problemelor sentimentale.

BERBEC

Sunteți nemulțumit de tot ce se petrece și aveți tendința să-i criticați pe toți. Temperați-vă spiritul critic, pentru că riscați să fiți considerat arogant. Nu este exclus să aveți probleme și în relațiile sentimentale. După-amiaza s-ar putea să aflați că o rudă din altă localitate urmează să vă facă o vizită.

TAUR

Dimineața s-ar putea să vă simțiți fără vlagă la serviciu și să nu puteți termina o lucrare începută mai demult. Riscați să primiți reproșuri din partea colegilor și chiar să apară tensiuni. Nu provocați discuții în contradictoriu, dacă nu vreți să vă complicați situația. Ar fi bine să vă odihniți mai mult.

GEMENI

Problemele sentimentale vă indispun. Și relațiile cu prietenii pot avea de suferit, dacă îi evitați. În schimb, puteți avea un spor deosebit în activități casnice, precum reparații, mutat mobila, zugrăvit etc. Puteți să vă bazați pe intuiție.

RAC

Se pare că nu sunteți mulțumit de nimic și vă enervați din orice. Nu suportați glumele și vă aprindeți ușor, fie pentru că partenerul de viață a cheltuit prea mult, fie pentru că nu găsiți ceva etc. Nu exagerați și să vă păstrați calmul.

LEU

S-ar putea ca dimineața șeful sa va dea o veste care sa va schimbe complet planurile pentru azi. Starea de confuzie pe care o resimțiți este trecătoare, așa că nu are rost să vă faceți griji. Evitați călătoriile lungi. Daca nu aveți încotro, fiți atent la bagaje și la acte, să nu le uitați pe undeva!

FECIOARĂ

S-ar putea sa aveți divergente cu partenerul de viață din cauza că nu sunteți de acord cu schimbările pe care dorește să le facă în casă. Pentru a evita o ceartă, este suficient să țineți seama și de dorințele celorlalți. Nu vă suprasolicitați și să vă odihniți mai mult.

BALANȚĂ

Întâmpinați dificultăți pe plan sentimental și financiar. Păstrați-vă calmul și înarmați-vă cu răbdare! Ar fi bine să țineți cont de sfaturile prietenilor apropiați și ale rudelor.

SCORPION

Dimineața sunteți agitat din cauza amânării unei întâlniri de afaceri în care v-ați pus mari speranțe. Temperați-vă nervozitatea, pentru că altfel puteți ajunge în situații neplăcute. Ar fi bine să discutați calm cu persoana iubita, ca să nu declanșați o cearta inutila.

SĂGETĂTOR

Dimineața sunteți dezamăgit din cauza ca un coleg pe care îl considerați prieten încearcă să vă discrediteze.  Concentrați-vă asupra problemelor importante pe le aveți de rezolvat astăzi. Relațiile cu persoana iubita sunt foarte bune, ceea ce vă menține moralul ridicat.

CAPRICORN

Vă afectează lipsa de corectitudine a unui partener de afaceri și începeți să vă pierdeți încrederea în el. Ar fi bine să fiți prudent în tot ce faceți. Ar fi bine să evitați investițiile. După-amiază, un vecin vă va cere să îl ajutați într-o problemă de sănătate.

VĂRSĂTOR

Dimineața s-ar putea sa fiți indispus după ce aflați că o ruda are probleme de sănătate. Nu vă puteți concentra prea bine, așa că nu este recomandabil sa luați decizii importante. Ar fi bine să evitați discuțiile în contradictoriu cu o persoana mai în vârstă.

PEȘTI

Dimineața s-ar putea ca o ruda mai tânără să vă ceară un împrumut. Se pare că are nevoie de bani pentru cursuri, cărți sau altceva legat de studii. Astăzi amânați afacerile și întâlnirile cu persoane importante. Spre seară s-ar putea să aflați că o rudă apropiată urmează să plece în străinătate.

D.N.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments