Horoscop 3 mai 2021. O zodie va deveni sprijin pentru cei dragi

Începe o săptămână destul de tensionată din cauza aspectelor de pe cer. O să acceptăm cu greu opinia celorlalţi, considerând că doar noi avem dreptate. Aşa că trebuie să învăţăm să colaborăm cu cei din jur.

BERBEC

Berbecii sunt susţinuţi pe zona relaţiilor. Găsiţi soluţii pentru parteneriatele care vă dădeau bătăi de cap, indiferent dacă vorbim de afaceri sau de iubire. Astrologii au veşti bune pentru voi în ceea ce priveşte dragoste.

TAUR

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Taurului îşi schimbă perspectiva. S-ar putea să încheiaţi un parteneriat, o asociere care nu mai mergea. De la voi trebuie să vină schimbarea, aşa că aveţi curaj să căutaţi alternative.

GEMENI

O zi intensă şi productivă pe zona banilor, afacerilor şi achiziţiilor când vorbim de Gemeni. Puteţi obţine rezultate excelente, numai că trebuie să luaţi o hotărâre, pe care aţi tot amânat-o.

RAC

Racii stau foarte bine pe zona comunicării, a relaţiilor şi parteneriatelor. Sunteţi dinamici, iar asta vă poate ajuta să renunţaţi la obiceiuri nesănătoase.

LEU

Nativii Leu au de rezolvat probleme familiale sau ceva legat de acte şi documente privind viaţa personală. Discutaţi deschis şi cereţi sfaturi dacă aveţ nevoie, nu luaţi decizii fără să vă consultaţi, altfel aţi putea să nu gestionaţi situaţia corect.

FECIOARĂ

Trecutul le bate la uşă Fecioarelor. O veche poveste de iubire se poate repeta, aşa că este posibil să aveţi sentimentul de deja-vu. Alegeţi cu inima, dar nu uitaţi de minte, nu acţionaţi impulsiv, conduşi de emoţii, altfel s-ar putea să regretaţi mai târziu.

BALANȚĂ

Este un moment bun pentru Balanţe să se ocupe de proiectele care ţin de sfera profesională. Dacă nu sunteţi liberi, aveţi multe sarcini de îndeplinit, dar le veţi finaliza cu brio. Daţi însă dovadă de profesionalism şi pricepere.

SCORPION

Dacă Scorpionii îşi propun să facă o investiţie, azi este o zi foarte bună pentru decizii importante. O femeie vă ajută în luarea unor decizii esenţiale legate de carieră şi de viitoarele voastre proiecte, fie este vorba de mamă, iubită fie de o prietenă foarte bună sau parteneră de afaceri.

SĂGETĂTOR

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Săgetătorilor sunt avantajaţi în reglarea unor chestiuni financiare. Nu mai amânaţi – achitaţi taxele şi facturile astăzi, iar mai târziu vă puteţi uita de achiziţii sau vă puteţi îndeplini alte dorinţe.

CAPRICORN

Este bine ca nativii Capricorn să înceapă un curs de dezvoltare personală sau profesională. Dacă nu sunteţi încă prea convinşi, măcar documentaţi-vă. Aţi putea de asemenea să convingeţi pe cineva din familie să vă acompanieze.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii au parte de tensiuni din cauza unei femei, la serviciu. Luptaţi pentru a vă susţine punctul de vedere, pentru că tăcerea va fi un dezavantaj. Fiţi fermi, dar acţionaţi cu tact, spuneţi-vă opiniile şi folosiţi argumente puternice.

PEȘTI

Peştii discută cu un membru al familiei, o cunoştinţă care are nevoie de consiliere. Este o zi foarte bună să începeţi o afacere sau un parteneriat, dar cereţi sfaturi celor apropiaţi înainte.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments