Horoscop 30 martie 2021. O zodie începe ziua cu tensiune

Data de 30 martie 2021 este una destul de importantă pentru astrologi, deoarece astăzi se formează o conjuncție între Mercur și Neptun. Din cauza acestui fapt, veți fi predispuși la a visa cu ochii deschiși.  De-a lungul zilei se poate manifesta o tendință de a fi cu capul în nori dar și o stare de irascibilitate din aceeași cauză. Prin urmare, este indicat să fiți precauți în tot ceea ce faceți și, dacă se poate, să nu faceți alegeri importante astăzi.

Astăzi nativii BERBEC nu se simt în formă și nu au răbdare să finalizeze ceea ce au început. Nu vă asumați prea multe responsabilități, pentru că riscați să vă irosiți timpul. Este posibil ca un bărbat mai în vârstă vă va ajuta cu sfaturi care vă pot fi utile.

Taurii este posibil să întârzie la serviciu din probleme care nu țin de persoana dvs. Va trebui să vă stăpâniți nervozitatea pentru că, în caz contrar riscați să ajungeți în situații incomode față de colegii dvs. de serviciu sau față de partenerul de viață. Astăzi nu este cea mai bună zi pentru TAURI pentru a face alegeri importante. Puteți, în schimb să vă concentrați pe activitățile urgente, iar pentru asta vă puteți baza pe intuiție.

Și GEMENII au probleme astăzi cu punctualitatea. Nu vă simțiți în formă și nici nu veți reuși să vă încadrați într-un program deja stabilit. Este de recomandat ca astăzi să nu vă asumați niciun risc, deoarece șansele de reușită nu sunt de partea dvs. astăzi.

Nici RACII nu au o zi bună astăzi. Veți începe ziua cu o stare de agitație si veți avea tendința să deveniți impulsiv. Este posibil să porniți o ceartă cu partenerul de viață din cauza că nu este de acord să plecați într-o călătorie cu familia. Veți fi nevoiți sa vă temperați nervozitatea. Tot răul este spre bine, pentru că o posibilă amânare a călătoriei ar putea să vă salveze de la implicarea într-un accident rutier.

LEII astăzi au o zi bună. În prima parte a zilei veți lua o decizie inspirată legată de o problemă financiară și este posibil să obțineți beneficii importante. Fiți prudenți în colaborarea cu un partener de afaceri. Este posibil să vă saboteze, dar veți anticipa orice mișcare nepotrivită. Important este să fiți cumpătați și să nu reacționați impulsiv. Dacă o persoană mai în vârstă vine cu sfaturi către tine, ar fi bine să o asculți pentru că sfaturile ei îți pot fi de mare ajutor.

Șefii dvs. vă vor lăuda dacă sunteți FECIOARĂ. Aveți multe reușite la activ, ceea ce îi bucură pe șefii dumneavoastră, iar pentru asta vă vor da un avantaj în fața celorlalți colegi ai dvs. Dar, bucuria nu va fi de lungă durată pentru voi pentru că un coleg de-al vostru va vrea să tensioneze atmosfera. De preferat ar fi să nu răspundeți la provocările date de acesta, pentru că, în final tot voi veți fi cei care veți plăti.

BALANȚELE vor primi reproșuri din partea partenerului de viață: ori că ați venit prea târziu acasă, ori că ați cheltuit prea mulți bani. De preferat ar fi să vă păstrați calmul într-o astfel de situație. Acordați mai multă atenție familiei, și în special relațiilor sentimentale.

Nativii SCORPION le este îndemnat să evite astăzi deplasările cu mașina. Exista pericolul sa fiți implicat într-un accident rutier produs din vina dvs. In cazul in care sunteți nevoit să folosiți mașina, circulați cu mare atenție și evitați viteza! De asemenea, ar fi bine să verificați cu mare atenție starea tehnică a autoturismului.

SĂGETĂTORII vor face câteva drumuri scurte, menite să îmbine nevoile de la muncă cu nevoile personale. Fiți prudenți, pentru că există pericol de accidente. În cursul dimineții de azi sunteți irascibili, dar vă detensionați pe parcursul zilei. De preferat ar fi să evitați azi discuțiile în contradictoriu.

Starea de tensiune generală îi va influența astăzi pe CAPRICORNI și este posibil să aibă anumite reacții nefirești asupra colegilor de muncă sau asupra partenerului de viață. Evitați întâlnirile de afaceri și deciziile privind investiții realizate de dvs. Dedicați-va activităților de rutină și încercați să acordați mai multă atenție relațiilor sentimentale! Este recomandat să evitați speculațiile de orice fel.

Vărsătorii vor fi cam tensionați astăzi. Este posibil să aveți dificultăți de comunicare cu colegii de serviciu sau cu partenerul de viață. Păstrați-vă calmul și manifestați mai multă diplomație în relațiile cu cei din jur.

Nativii PEȘTI vor fi nerăbdători să încheie o lucrare pe care au început-o de mai mult timp. Nu vă pripiți, dacă nu vreți să stricați totul. Este indicat să evitați discuțiile în contradictoriu. În atmosfera tensionată de azi, se poate ajunge ușor la un scandal.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments