Horoscop 31 martie 2021. O zodie va ieși dintr-un impas

Luna face un aspect benefic de trigon cu Mercur, care ne aduce un strop în plus de organizare. Mai mult de atât, stăm foarte bine la capitolul viziune.

Astăzi, Berbecii se vor îndrăgosti la prima vedere de cineva de departe, din străinătate. Orice tip de parteneriat format astăzi va avea ascensiunile sale, iar prin muncă, acesta va reuși. Trebuie să faci totul ce este posibil pentru a obține ceea ce vrei.

Taurii se vor simți obosiți astăzi. Deși ești un om activ, astăzi trebuie să recunoști că este o zi potrivită pentru a sta în pat. Acordă-ți câteva ore pentru a te odihni și a-ți recupera energia. Va trebui să fii în formă pentru toate provocările de săptămâna viitoare.

Nativii Gemeni vor avea astăzi vizitatori, care le va povesti și le va umple mintea cu viziuni din țări străine. Orice persoana întâlnești astăzi este probabil sa fie interesantă, așa că fii receptiv. Îți dorești astăzi să călătorești poate în altă localitate sau altă țară.

Racii sunt astăzi cu capul în nori. Nu este un lucru rău, dar îți va fi dificil la locul de muncă. Oricât ai vrea să fii in alta parte, trebuie să rămâneți concentrați pe proiectele disponibile.

Dacă Leii vor avea probleme, trebuie să țină cont de ele pentru că nu vor trece de la sine. Dar comunicarea este un factor esențial, așa că inițiați un dialog cu cineva pentru a le rezolva.

Fecioarele vor avea o mulțime de oportunități astăzi, și vor fi tentate să se agațe de fiecare dintre ele. Vei avea în plan astăzi și o călătorie, fie în plan personal, fie în interes de serviciu. Oricum ar fi, astăzi este o zi numai bună pentru călătorii.

Astăzi viitorul le va îngrijora pe Balanțe. Astăzi, ai niște dorințe pe care nu le-ai putut îndeplini și care nu o să îți dea pace. Este momentul să uiți de viitor și de trecut și să te concentrezi pe prezentul care este deosebit de bun.

Pentru Scorpioni este momentul să își caute un nou loc de munca, care vă va oferi un progres mai rapid și mai multă stabilitate financiara.  Ești pregătit pentru un loc de muncă important în portofoliul tău.

Este posibil ca cineva apropiat Săgetătorilor să fie nevoit să părăsească orașul pentru câteva săptămâni si te vei simți singur. Cu toate acestea, nu prea are rost sa te preocupi de asta. Rămâi în contact cu această persoană și axează-te pe cariera ta.

Capricornii trebuie să se ocupe de acte, hârtii, documente care necesită o finalizare. Altfel, este foarte posibil să vă afecteze pe plan financiar.

Nativii Vărsător vor discuta despre un proiect, posibil peste hotare. Proiect care vă va ajuta pe viitor, mai ales în ce privește banii.

Peștii trebuie să fie mai înțelegători. O femeie vă poate ajuta într-o chestiune delicată, însă, vă deranjează abordarea. Recomandarea ar fi să nu o refuzați.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments