Horoscop 5 mai 2021

Conjuncția Lunii cu Jupiter reprezintă o ocazie bună pentru a începe ceva nou sau pentru a vă schimba stilul de viață. Puteți demara acțiuni importante, mai ales de lungă durată. Bucurați-vă de viață și împărtășiți și celorlalți această bucurie.

Berbec

Sunteți plin de idei și dați dovadă de ingeniozitate. Ați putea să demarați o afacere, dar se pare că vă lipsesc banii. Ar fi bine să cereți un împrumut de la o rudă înstărită, pentru că aveți șanse reale de reușită. Este recomandabil să vă faceți bine socotelile, ca să nu risipiți banii.

Taur

Dacă vă căutați un alt loc de munca, puteți fi optimist. Astăzi s-ar putea să fiți ajutat de o persoană mai în vârstă. Oricum, în curând veți fi foarte mulțumit de noul serviciu. Nu vă pierdeți răbdarea. Seara mergeți în vizită la un prieten, unde reușiți să vă detașați de problemele din ultimele zile.

Gemeni

O rudă vă oferă un ajutor financiar neașteptat, ca să puteți intra în afaceri. Daca nu vă ajung banii, nu ezitați să vă asociați cu un prieten. Ar fi bine să nu alergați după profituri imediate. Cu răbdare și perseverență, veți reuși.

Rac

O persoană cu experiență este dispusă să vă destăinuie câteva din secretele sale din domeniul afacerilor. Această întâlnire vă stimulează să vă faceți planuri pentru o mică afacere.  Tratați cu seriozitate responsabilitățile pe care trebuie să vi le asumați. Aveți mari șanse de reușită, cu condiția să nu vă pripiți.

Leu

Aveți un program foarte încărcat, cu multă alergătură. Vă pregătiți pentru o călătorie importantă, care vă poate ajuta mult pe plan profesional. Ar fi bine să nu neglijați problemele partenerului de viață.

Fecioară

Se anunță o zi foarte importantă, mai ales pe plan sentimental. Nu este exclus ca nativii necăsătoriți să ia o decizie în privința logodnei sau a căsătoriei. Din punct de vedere financiar nu stați prea bine, dar nu vă îngrijorați. Dacă aveți nevoie de ajutor, puteți conta pe rude. Mai multă atenție la serviciu!

Balanță 

Nimic nu vă poate schimba hotărârea de a începe o viață nouă. Vă preocupă ideea de a porni o afacere și ați început să puneți deja detaliile la punct. Aveți șanse să vă descurcați cu cheltuieli minime. De preferat ar fi să nu neglijați odihna, ca să nu aveți probleme cu sănătatea.

Scorpion

Dimineața nu aveți chef de nimic și vă omoară rutina. În a doua parte a zilei aflați că urmează să primiți o sumă importantă. Este posibil să fie vorba despre o moștenire sau despre banii din vânzarea unei case. Nu vă grăbiți să vă gândiți la cum veți cheltui banii!

Săgetător

Daca intenționați să vă cumpărați o casă, azi aveți șanse reale. Sunteți foarte hotărât, dar ar fi bine să nu vă grăbiți, pentru că puteți să greșiți. Ar fi bine să nu neglijați dorințele partenerului de viață și nici sugestiile unei rude cu experiență.

Capricorn

Aveți mari șanse de reușită într-o afacere. Partenerii vă apreciază capacitățile intelectuale și vă cer ajutorul în probleme delicate. Evitați speculațiile, pentru că riscați să aveți de-a face cu autoritățile. După-amiază ar fi bine să nu acționați în pripă.

Vărsător

Aflați o veste care s-ar putea să vă schimbe concepția despre acumulările materiale. Este posibil ca șocul acestei vești să vă facă mai sensibil. Nu vă lăsați pradă pesimismului. Cu toate problemele pe care credeți că le aveți, puteți reuși atât în afaceri, cât și în societate.

Pești

Sunteți preocupat de relațiile sentimentale și doriți să faceți schimbări pe acest plan. Aveți ocazia să faceți cunoștință cu o persoană deosebită, cu care s-ar putea să legați o prietenie durabilă. Aveți grijă să nu deveniți prea visător, pentru că riscați să lăsați o impresie greșită celor apropiați.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments