Horoscop 6 aprilie 2021. Eveniment astrologic important astăzi

Sextilul planetelor Venus si Marte favorizează stabilitatea afectivă față de familie. Așteptați-vă la vizite din partea unor prieteni mai vechi.

Voința și perseverența nu lipsesc astăzi pentru Berbeci care reușesc sa își atingă scopurile. Acordați mai multă atenție persoanelor iubite.

Taurul va avea realizări deosebite din punct de vedere profesional, deși invidia va apărea printre colegi șefii vor fi mulțumiți de munca dumneavoastră, pentru a nu stârni apele ar fi bine să nu spuneți chiar tot ce gândiți.

Timpul petrecut cu familia este binevenit pentru Gemeni. Deși aveți un program încărcat, roadele muncii se vor vedea pe parcurs iar șefii vă vor răsplăti pentru eforturile din ultima perioadă. Țineți cont de intuiție și de sfaturile partenerului de viață.

Racul va reuși să atragă invidia colegilor datorită perseverentei si entuziasmului depus în muncă și este posibil ca persoana iubită să se simtă ignorată din cauza ca petreceți prea mult timp la serviciu. Acordați mai multă atenție partenerului de viață.

Dimineața vă va surprinde cu un val de energie iar Leul este dispus să facă mai multe eforturi fizice. Vă recomandăm să nu vă supraestimați capacitatea.

Spiritul de inițiativă nu greșește niciodată pentru Fecioare. Sunteți încrezătoare în forțele proprii, aveți șanse să rezolvați o
problemă financiară. De preferat ar fi să nu vă pripiți.

Pentru Balanțe astăzi este o zi norocoasă pentru că veți avea parte de un câștig neașteptat. Aveți tendința să riscați prea mult, dar trebuie să fiți prudenți și să nu vă forțați norocul.

Scorpionul este într-o formă excelentă. Puteți avea succes în investiții financiare pe un termen îndelungat. De preferat ar fi să nu ratați ocaziile ce se vor ivi.

Voința de fier a Săgetătorilor îi va ajuta să să își rezolve problemele de la serviciu. Fiți atenți la modul în care vorbiți cu colegii.

Lipsa încrederii în forțele proprii nu va dispărea pentru Capricorni și veți avea succes în afaceri. Sunteți foarte activ în cea ce privește viața de familie și aveți o mulțime de drumuri scurte în interes personal. Ar fi de preferat să ascultați sfaturile unei rude apropiate!

Vărsătorii vor avea o zi încărcată, dar vor reuși să facă față cu succes! Dificultățile ce le- ar putea întâmpina sunt de natura materiala.

Pentru Pești situația financiară îi va preocupa în mod special. Aveți încredere în ajutorul oferit de prieteni, dar ar trebui să fiți totuși
prudent.

A.L

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments