Horoscop 6 mai 2021. O zodie nu poate să-și ducă planurile la capăt

Trigonul Venus-Pluton insuflă optimism și aduce noroc în multe domenii. Se pot manifesta anumite predispoziții către schimbare, mai ales în domeniul sentimental. Depinde de fiecare în parte dacă aceste schimbări vor fi în bine sau mai puțin favorabile.

Berbec

Este posibil să treceți printr-o perioadă mai dificilă pe plan sentimental. Din fericire, aveți o bună capacitate de comunicare, grație căreia reușiți să puneți lucrurile la punct. Nu exagerați în privința problemelor de care vă loviți pe plan social. Aveți grijă ce afirmații faceți în public!

Taur

Dimineața s-ar putea să suferiți o dezamăgire în dragoste. Astăzi este bine să amânați întâlnirile de afaceri, pentru că sunteți prea tulburat. Exprimați-vă cât mai clar, ca să nu fiți înțeles greșit. Încercați să nu mai fiți atât de orgolios.

Gemeni

Traversați o perioadă favorabilă, în care se pare că vă reușește orice. Totuși, exprimați-vă cât mai limpede, pentru a nu lăsa loc de neînțelegeri. Aveți puțină răbdare! Banii pe care îi așteptați vor veni în curând.

Rac

Dimineața aveți tendința să criticați pe toată lumea și nu vă convine nimic. S-ar putea să vă enervați pe un partener de afaceri sau pe șeful direct. Păstrați-vă totuși calmul. Evitați discuțiile în contradictoriu cu colegii și cu persoana iubită.

Leu

Nu este momentul să începeți activități noi, pentru că riscați să nu le puteți duce la capăt. Limitați-vă la strictul necesar! Chiar dacă aveți multe de rezolvat, ar fi bine să nu vă încăpățânați. Ar fi bine să vă concentrați asupra problemelor sociale si sentimentale.

Fecioară

Dimineața s-ar putea să fiți indispus din cauza unor probleme financiare și sentimentale. Acordați mai multă atenție relațiilor sociale și căminului. După-amiază sunteți invitat într-o vizită la prieteni. Nu ezitați, pentru că s-ar putea să cunoașteți o persoană importanta!

Balanță

Reușiți să rezolvați o problemă sentimentală mai veche. Dați dovadă de tandrețe, pentru că în acest fel puteți pune capăt multor tensiuni. Pe plan financiar nu prea aveți motive de satisfacție. Totuși, puteți fi optimist. După-amiază, o rudă mai în vârstă vă ajută cu o suma de bani.

Scorpion

Relațiile sentimentale pot avea de suferit astăzi, din cauza confuziei care vă marchează. Nu exagerați importanța problemelor sociale. Nu vă certați cu colegii de serviciu! Vă puteți regăsi buna dispoziție într-o vizită la prieteni sau la rude, împreună cu partenerul de viață.

Săgetător

Azi este bine să nu vă ambiționați să rezolvați singur problemele casei. S-ar putea să întâmpinați dificultăți serioase, așa că e mai bine să acceptați ajutorul familiei. Un bărbat mai în vârstă vă dă sfaturi utile pentru a clarifica o neînțelegere cu persoana iubita.

Capricorn

S-ar putea să începeți ziua cu un sentiment de nemulțumire din cauza că nu reușiți să plecați într-o călătorie de afaceri. Încercați să vă controlați! Cei din jur nu sunt obligați să vă suporte ieșirile. Acordați mai multă atenție problemelor sociale și sentimentale.

Vărsător

O femeie din anturaj vă poate ajuta să vă clarificați sentimentele contradictorii care nu vă dau pace.  Păstrați-vă optimismul, pentru că perioada dificilă pe care o traversați este trecătoare. După-amiază aflați că s-ar putea să plecați într-o călătorie în străinătate.

Pești

Aveți tendința de a exagera, atât în privința relațiilor sentimentale, cât și în ceea ce privește afacerile. Ar fi bine să vă temperați, pentru că riscați să vă îndepărtați prietenii. Nu fiți egoist și întindeți o mână de ajutor celor care au nevoie. Nu vă neglijați sănătatea.

Daniel N.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments