Horoscop 7 aprilie 2021. O zodie este îndemnată să aibă grijă pe plan personal.

Ziua începe în forță pentru Berbeci și se pare că vor învesti o anumită sumă de bani într-un bun, într-un studiu de cercetare, dar chiar dacă vor simți că acei bani au plecat și nu se vor mai întoarce, scopul merită orice sacrificiu. Un prieten bun îți reproșează că nu i-ai mulțumit pentru ajutorul acordat. Încearcă să-ți exprimi recunoștința prin cuvinte atent alese, pentru a evita situațiile neplăcute.

Taurii au posibilitatea de  demarare a unei colaborări cu o persoană nou cunoscută în ultima perioadă și chiar sunt șanse să vă întâlniți cu aceasta din întâmplare, ceea ce este un semn că ar fi bine de acționat. Relațional, ziua poate aduce confirmarea unor temeri: se cheltuie banii pe chestii nocive, fie cineva drag are probleme la muncă și a fost sancționat. Evitați să stârniți o situație neplăcută datorată unei stări de indispoziție și cereți sfatul unei persoane de încredere.

Dacă Gemenii își doresc schimbarea locului de muncă, se pare că nu vor ezita. Cel mai probabil vor primi un pont iar cineva drag le va oferi un sfat. De asemenea, astrele vin să le susțină în sfera afectivă și aduc șanse mari să-și întâlnească sufletul pereche și orice ipostază le este favorabilă.

Este posibil ca pentru Raci să vină bani de la o persoană mai în vârstă sau cu statut social înalt și situația ta financiară să se redreseze în mod surprinzător. Fie este vorba despre o recompensă pentru merite, fie semnezi un contract. Pe seară se va amplifica dorința de a te apropia mai mult de spiritualitate.

Contextul astral îndeamnă la răbdare Leii și cel mai important lucru, aplecarea spre meditație sau spiritualitate. Relația sentimentală cunoaște o transformare și veți constata o amplificare a stării de recunoștință față de partener. Sunt șanse mari ca pe seară să mergeți împreună într-o vizită sau să ieșiți la o plimbare, pe afară sau în parc. Starea de nemulțumire îi poate enerva pe cei din jur și evitați contrazicerile și criticile. Se recomandă să comunicați cu tact și diplomație.

Fecioarele sunt îndemnate să-și asculte  intuiția pentru a nu greși. Dacă la serviciu nu se pune problema constrângerilor, vor căuta metode noi de relaxare, cel mai probabil că vei opta pentru a te vedea cu prietenii, însă atenție la vicii, fumat. Partenerul iubit nu va fi satisfăcut de apariția ta acasă și este posibilă o ceartă din cauză că ai întârziat.

Pentru Balanțe a venit ziua în care au nevoie de reformă după o perioadă în care au renunțat la propria persoană și la idealurile personale. Acum trebuie să manifești o dorință egoistă pentru a-ți oferi mai multă iubire, fericire, dragoste și respect. Nu este ușor, dar va trebui să asculți de ceea ce îți transmite intuiția.

Este necesar ca Scorpionii să se bazeze pe intuiție astăzi pentru a lua cele mai bune decizii în această zi în care este testată abilitatea de a se adapta la stres. Există posibilitatea de a descoperi un secret, o modalitate de rezolvare, o soluție dată de o persoană experimentată. Pe partea afectivă, ziua de astăzi poate să reprezinte un nou început și veți face complimente partenerului. Alocați timp pentru a analiza planurile pe care vi le-ați propus pentru următoarea perioadă.

Pentru Săgetători se anunță reproșuri dure din partea partenerului de viață pentru că în spatele acestora stă lipsa de iubire, gelozia și o posibilă relație extraconjugală sau pur și simplu dorința de a lăsa totul în urmă pentru a începe ceva nou. De aceea există riscul să apară o destabilizare pe planul sănătății.

Bazându-se pe intuiție Capricornii vor reuși să evite riscul de a intra în conflict cu autoritățile. Este o zi potrivită pentru speculații financiare. Finele zilei îți oferă posibilitatea de a-ți lua revanșa față de cei care au abuzat de încrederea ta, numai că se pare că vei mai aștepta pentru a acționa, astfel încât ceilalți să nu anticipeze ceea ce vei face.

Sunt șanse mari ca Vărsătorii să obțină câștiguri frumoase de pe urma eforturilor depuse în ultima vreme dar ar fi bine să adoptați o atitudine corectă la locul de muncă. Tendința de a acționa la primul moment cu superficialitate vă poate determina să vă asumați riscuri. Fiți prudent și evitați speculațiile financiare.

Nu este exclus ca Peștii să fie mai stresați ca niciodată la locul de muncă, lucru care le afectează capacitatea de a lucra și de a acționa în această zi. Este o zi în care trebuie să decideți dacă să mergeți pe un alt drum din punct de vedere profesional sau dacă să optați pentru a rămâne în aceeași situație tensionată. Eliberați-vă mintea de problemele cotidiene și încercați să vă luați o zi de concediu pentru a reflecta ce e mai bine pentru voi și încotro să mergeți mai departe.

D.N.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments