Horoscop 7 mai 2021

Conjuncția Lunii cu Neptun afectează simțul practic, dar sporește șansele de afirmare pe plan artistic. Ocupați-vă de lucruri frumoase, dedicați-vă artei si cultivați-vă talentele. Nu insistați în afacerile care nu merg așa cum ați dori!

Berbec

Sunteți creativ și vă preocupă ideea de a începe o activitate nouă. Aveți șanse să vă afirmați pe plan intelectual. Parcurgeți o perioada favorabilă inspirației artistice. Nu neglijați odihna.

Taur

Cu toate că vă simțiți în formă, este posibil să constatați că nu vă reușește aproape nimic. Se pare că sunteți confuz și vă lipsește simțul practic. Nu este exclus să fiți înțeles greșit de cei din jur. Nu forțați lucrurile, pentru că riscați să vă certați atât cu colegii de serviciu, cât și cu partenerul de viață.

Gemeni

Dimineața sunteți mai sensibil decât de obicei, ceea ce ar putea să vă afecteze relațiile cu cei din jur. Ar fi bine să fiți prudent în tot ceea ce faceți. Nu faceți nici o promisiune dacă nu sunteți sigur că puteți să o respectați! După-amiază lucrurile revin la normal. Ar fi bine să dedicați mai mult timp activităților creative.

Rac

In mod neașteptat, primiți o sumă importantă de bani de la o rudă mai în vârstă. Vă regăsiți încrederea în viitor și începeți să faceți planuri. Nu luați hotărâri importante în grabă, pentru că vă lipsește simțul practic. Consultați-vă cu partenerul de viață!

Leu

Șansele sunt de partea dumneavoastră, intuiția vă ajută și reușiți să depășiți cu bine dificultățile. Aveți succes în tot ceea ce faceți. Acordați mai multă atenție unui membru al familiei, care ar putea avea probleme cu sănătatea. Este o zi bună pentru examene și pentru afirmarea pe plan artistic. Relațiile sentimentale sunt foarte bune.

Fecioară

Dimineața faceți planuri ambițioase în legătură cu o afacere, dar este posibil să vă loviți de obstacole care vă cam taie elanul. Aveți mai multă răbdare și fiți mai realist. Proiectele dumneavoastră de viitor se pot concretiza, dar nu astăzi.

Balanță

Dimineața aveți tendința să fiți prea idealist și să neglijați probleme importante. Nu începeți nimic nou, pentru că există riscul să luați decizii eronate. S-ar putea ca intuiția să nu vă ajute prea mult. Cereți sfatul prietenilor!

Scorpion

Sunteți hipersensibil și nu aveți chef de vorbă. Evitați întâlnirile cu prietenii. Ar fi bine să amânați orice tranzacție și  evitați speculațiile, pentru că riscați să pierdeți sume importante. Pe plan sentimental parcurgeți un moment favorabil.

Săgetător

Sunteți cam agitat, pentru că începeți o lucrare nouă și nu vă este clar cum să o abordați. Nu refuzați sprijinul oferit de colegi. Chiar dacă vă frământă problemele profesionale, ar fi bine să îi arătați partenerului de viață mai multă afecțiune.

Capricorn

Astăzi este bine să nu începeți activități noi, pentru că vă lipsește simțul practic. Amânați deciziile importante pe plan profesional și în afaceri, pentru că s-ar putea să nu găsiți cele mai bune soluții!

Vărsător

Aveți ocazia să vă afirmați în societate, mai ales datorită talentelor artistice. După-amiază faceți cunoștință cu o persoană care vă va susține activitatea creativa. Aveți răbdare și fiți încrezător în intuiția partenerului de viață.

Pești

S-ar putea să aveți o mare dezamăgire, în urma unei întâlniri de afaceri. Nu vă descurajați! Pur și simplu, nu este un moment favorabil pentru afaceri. Nu încercați să obțineți câștiguri rapide. Spre seară, petreceți momente plăcute alături de persoana iubită și faceți planuri cu privire la o călătorie.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments