Horoscop 8 aprilie 2021. O zodie primește o veste neplăcută și își schimbă tot programul zilei

Sextilul Lună-Uranus predispune la schimbări bruște, care pot fi mai mult sau mai puțin radicale. Dacă se întâmplă să fiți luat pe nepregătite, tratați totul cu cât mai multă detașare.

Astăzi Berbecii este posibil să înregistreze un eșec în afaceri sau să piardă o suma importanta. Stăpâniți-vă nervozitatea, fiindcă altfel riscați să aveți probleme cu colegii de serviciu și cu persoana iubită. Evitați cu orice preț o ceartă cu partenerul de viață!

Șefii le vor reproșa Taurilor astăzi că nu acordă destulă atenție sarcinilor de serviciu. Pe plan sentimental, este posibil ca atmosfera tensionată din ultimele zile să se accentueze. Nu vă descurajați! Pentru a trece cu bine peste toate dificultățile, acționați cu răbdare și tact.

Dimineața este posibil să apară evenimente neprevăzute pentru Gemeni, care îi va împiedica să-și respecte programul. Nu este momentul să intrați în afaceri. Relațiile de parteneriat vă pot crea mari probleme. Țineți cont de sfaturile celor cu experiență în acest domeniu!

Pentru Raci nu este exclus să piardă o afacere avantajoasă din cauză că întârzie la o întâlnire importantă. De preferat ar fi să nu vă enervați, pentru că astfel sunteți predispuși la probleme de sănătate. Ar trebui totuși să vă relaxați mai mult. Familia vă va face o surpriză plăcută și reușesc sa vă readucă buna dispoziție.

Dimineața este posibil ca Leii să primească o veste neplăcuta de la o rudă apropiată și să vă schimbați complet programul zilei. Sunteți nevoit să faceți cheltuieli care vă depășesc bugetul. Pentru a scăpa din această încurcătură, ar fi de preferat să apelați la prieteni. După-amiază sunt șanse să primiți o sumă importantă de bani pentru o colaborare mai veche.

Un eșec în afaceri va face Fecioarele să devină irascibile. De preferat ar fi să nu vă revărsați nervii acasă. Ar fi bine să țineți cont de sfaturile partenerului de viață. Spre seară, vă mai liniștiți la o întâlnire cu prietenii.

S-ar putea ca Balanțele să înțeleagă greșit acțiunile unui partener de afaceri și să vă certați cu el. Discutați calm și analizați împreună toate problemele, pentru că altfel riscați să rupeți relațiile. Spre seară, primiți vizita unui prieten de familie care vă ajută să treceți cu bine peste aceste momente.

Nativii Scorpioni sunt sfătuiți să amâne plecarea într-o călătorie, pentru că este posibil să survină evenimente neprevăzute. S-ar putea să aflați că o rudă a avut un accident și să faceți câteva drumuri scurte împreună cu partenerul de viață. Daca nu vă ajung banii, puteți apela la prieteni.

Dimineața s-ar putea ca Săgetătorii să fie acuzați de colegi că nu sunt consecvenți. Ar trebui să fiți prudenți, pentru că astăzi aveți tendința să fiți impulsiv. După-amiază s-ar putea să primiți o importantă sumă de bani. Este posibil să aveți discuții cu partenerul de viață, referitoare la destinația banilor. Nu neglijați investițiile pentru casă!

La locul de munca si in afaceri Capricornii, sunt sfătuiți să se ocupe de activitățile sau proiectele rămase în urmă. S-ar putea să aflați că o cunoștință are probleme de sănătate. Vă implicați și, astfel, faceți mai multe drumuri scurte. În a doua parte a zilei, sfaturile unei rude mai în vârstă vă ajută să vă clarificați sentimentele contradictorii.

Sosirea unor musafiri din alta localitate îi va obliga pe Vărsători  să-și schimbe planurile pentru azi. Daca vă roagă să îi ajutați cu ceva, ar fi bine să nu îi refuzați. Spre seară, un prieten de familie vă va da o veste neplăcută. Ar fi de preferat să vă păstrați cumpătul.

Peștii sunt hotărâți să rezolve o problemă financiară care îi sâcâie de mai multă vreme. Dacă li se propune să se asocieze într-o afacere, nu ezitați. Cu puțin efort și riscuri minime, puteți să redresați bugetul familiei destul de repede. Țineți cont și de părerea partenerului de viață.

D.N.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments