Horoscop 9 august 2021.

Conjuncția Lună-Marte favorizează schimbările bruște și neplăcute și escaladarea unor dispute pornite din nimic. De asemenea, acest context astral tinde să genereze o stare de nervozitate care poate conduce la accidente de tot felul. Fiți calm și rezervat și evitați discuțiile în contradictoriu!

Horoscop BERBEC

Un membru al familiei nu își respectă o promisiune în legătură cu o sumă de bani. Nu vă grăbiți să îi faceți reproșuri. S-ar putea să aibă motive obiective. Astăzi ar fi bine să dați dovadă de mai multa flexibilitate în relațiile cu prietenii și familia.

Horoscop TAUR

Pe plan profesional, eforturile susținute din perioada precedenta încep să dea roade. Din cauza atmosferei tensionate, relațiile cu cei din jur pot avea de suferit. Ar fi bine să amânați întâlnirile cu prietenii și să evitați deplasările cu autoturismul, pentru că riscați să fiți implicat în accidente.

Horoscop GEMENI

Partenerul de viață va face reproșuri neîntemeiate. Păstrați-vă calmul și evitați o confruntare. Ar fi bine să acordați mai multă atenție familiei și, în special, partenerului de viață. Temperați-vă nervozitatea în discuțiile cu o persoana mai în vârstă din familie!

Horoscop RAC

S-ar putea să fiți implicat într-un scandal la locul de munca din cauza bârfelor unei femei mai în vârstă. Nu răspundeți la provocări. În scurt timp, situația se va lămuri si totul va reveni la normal. După-amiaza primiți o sumă de bani neașteptată.

Horoscop LEU

Astăzi evitați deplasările cu autoturismul. Există pericolul să fiți implicat într-un accident de circulație. Dacă totuși sunteți nevoit să conduceți, fiți cât mai atent, nu vă grăbiți și verificați starea tehnică a mașinii! Speculațiile financiare sunt de evitat.

Horoscop FECIOARĂ

Aveți de rezolvat multe probleme la locul de muncă, dar colegii nu se grăbesc să vă ajute. Stăpâniți-vă nervozitatea, pentru că riscați să faceți afirmații pe care le veți regreta. După-amiază este posibil să primiți o veste neplăcuta.â

Horoscop BALANȚĂ

Deveniți impulsiv din cauza unor neînțelegeri cu șeful. Fiți prudent în afirmații! Stăpâniți-vă nervozitatea în discuțiile cu partenerul de viață, altfel riscați să tensionați atmosfera din familie.

Horoscop SCORPION

În cursul dimineții primiți vestea pe care o așteptați de mult timp, în legătură cu plecarea într-o călătorie în interes personal. Partenerul de viață vă reproșează că nu v-ați ales bine momentul pentru aceasta deplasare. Amânați călătoria sau chiar renunțați, dacă nu vreți să se ajungă la o discuție aprinsa.

Horoscop SĂGETĂTOR

Sunteți cam irascibil, din cauza stresului și a oboselii acumulate. Evitați discuțiile în contradictoriu! Sunteți predispus la unele probleme de sănătate și chiar la accidente. Evitați călătoriile lungi și întâlnirile de afaceri.

Horoscop CAPRICORN

În cursul dimineții, colaborarea cu un partener de afaceri vă dă dureri de cap. Totul pornește de la bani: se pare că nu vă înțelegeți în legătură cu o investiție. Evitați disputele și căutați o soluție comună. Dacă reușiți să evitați o ceartă, perspectivele afacerii sunt foarte bune.

Horoscop VĂRSĂTOR

Din cauza unor evenimente neprevăzute, nu vă puteți respecta programul stabilit. Nu vă puneți mari speranțe într-o afacere demarată recent. S-ar putea să fiți dezamăgit. Amânați deciziile importante și nu vă lăsați condus de impulsuri de moment!

Horoscop PEȘTI

Începeți o activitate care vă poate aduce avantaje materiale, cu condiția să vă temperați spiritul critic. Fiți conciliant în discuțiile cu colegii de serviciu și cu partenerul de viață. Orice dispută poate degenera într-un scandal. După-amiază vă vizitează un prieten de familie, care vă oferă un cadou.

D.N.

Articole postate de acest autor

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments