Marea lansare Iphone 14. Cu ce noutăți vin cele 4 modele

Marele gigant Apple urmează ca peste 2 săptămâni, pe 7 septembrie, să lanseze noul Iphone 14.

Seria iPhone 14 va veni cu patru modele şi va exista o diferenţă mai mare, pe partea tehnică, între modelele de bază şi versiunile Pro, care de altfel sunt mai scumpe. Cele două modele Pro vor avea, printre altele, un procesor mai puternic şi un ecran „always on”, care rămâne aprins în permanenţă pentru a afişa notificări şi alte informaţii.

Apple nu a specificat data exactă de lansare, însă ca de fiecare dată se estimează că va fi 7 septembrie, urmând ca vânzarea telefoanelor să înceapă cu 16 septembrie.

Aşa cum era de aşteptat, noua linie de iPhone nu va avea un model cu ecran de 5,4 inch. În schimb, va exista un model de bază cu un ecran de 6,7 inch, care anterior era doar pe versiunile Pro. Modelele din seria Iphone 14 PRO vor elimina „bretonul” – un decupaj în partea de sus a ecranului unde se află camera. Camera frontală va rămâne, dar nu va avea la fel de mult spaţiu pe panoul frontal. Capacităţile camerei vor fi, de asemenea, îmbunătăţite. Modelul Iphone mini de această dată nu va mai exista, acesta fiind înlocuit cu iPhone 14 Max cu ecran de 6,7 inch.
 În ciuda faptului că s-au relaxat măsurile de siguranță împotriva COVID-19, Apple va ține acest eveniment exclusiv online. Producția video pentru lansarea iPhone 14 a început deja de o săptămână.
M.P

Articole postate de acest autor

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments