COD GALBEN de instabilitate atmosferică până astăzi la ora 22:00

Meteorologii anunță că de astăzi de la ora 11:00 până la ora 22:00 vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină în Moldova, Dobrogea, în cea mai mare parte a Transilvaniei dar și în zonele montane.

Conform ANM, intră în vigoare o atenționare de COD GALBEN de instabilitate atmosferică de luni, 21 iunie 2021 de la ora 11:00 până la ora 22:00: ”În intervalul menționat, în Moldova, Dobrogea, în cea mai mare parte a Munteniei, precum și în zonele montane, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 20-30 l/mp și izolat 40-50 l/mp.

Vă reamintim că un COD GALBEN reprezintă acele fenomene meteorologice care sunt temporar periculoase pentru anumite activități, însă care sunt specifice pentru perioada/zona respectivă.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments