Prognoza meteo pentru 31 august 2021. Plouă în aproape toate regiunile

Prognoza meteo 31 august 2021. Mâine, temperatura maximă în toată țara se va situa între 28-29 de grade în Dobrogea, Muntenia și Oltenia iar temperatura minimă este de 7 grade Celsius în zona Transilvaniei. De asemenea, mâine se vor semnala ploi în zona centrală, de est, nord-est, nord-vest și zona vestică a României. Vremea va fi în zonele de munte instabilă și mult mai răcoroasă în toată țara decât ar fi normalul pentru această perioadă.

Banat

În zona Banatului, termometrele vor indica nu mai mult de 26 de grade celsius și nu mai puțin de 10 grade. De asemenea, pe alocuri se vor semnala ploi torențiale și averse, posibile descărcări electrice, iar înspre după amiază și dimineața, pe alocuri își va face apariția și soarele.

Crișana

Situația nu se schimbă în Crișana. Mâine temperaturile vor fi de maxim 23 de grade și cel mai puțin vor fi semnalate 9 grade celsius. Va ploua între slab și moderat. Temperaturile sunt sub normalul perioadei în care ne aflăm. Soarele mâine va fi foarte puțin vizibil.

Transilvania 

Situația nu se schimbă nici în Transilvania. Se vor semnala posibile averse torențiale, descărcări electrice, vijelii și posibil grindină pe alocuri. Temperatura nu va urca mai mult de 23 de grade în termometru, dar nici mai puțin de 7 grade. Vremea este total sub media normală a perioadei. Mâine soarele va fi vizibil doar puțin timp, în a doua parte a zilei, posibil și în prima parte a zilei, pe alocuri.

Maramureș

În Maramureș mâine se vor semnala ploi, iar termometrele nu vor arăta mai mult de 20 de grade și nu mai puțin de 10 grade. Soarele nu va fi vizibil, iar temperaturile sunt sub normala perioadei. Vântul va sufla moderat. Nu se vor aduna cantități însemnate de apă.

Moldova

În Moldova mâine se vor semnala ploi, soarele apărând în cursul după-amiezii, în zone restrânse. Temperatura maximă este de 28 de grade celsius iar cea minimă de 10 grade celsius. Vântul nu va sufla cu putere și nu se vor aduna cantități însemnate de apă.

Dobrogea

În Dobrogea situația se schimbă. Mâine se vor înregistra între 14 și 28 de grade, vremea fiind una normală pentru această perioadă, având în vedere că e ultima zi de vară. Ziua va fi una însorită, cu ploi neînsemnate cantitativ, pe alocuri.

Muntenia

În Muntenia mâine vremea este una bună, cu temperaturi care se ridică până la 29 de grade și noaptea vor scădea la 9 grade celsius. Pe alocuri înspre seară va fi înorat.

Oltenia 

În Oltenia vremea va fi bună, cu temperaturi de până la 29 de grade, iar minime de până la 9 grade celsius. Vremea va fi în mare partea însorită pe timp de zi, seara înregistrându-se pe alocuri nori.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments