Vremea 10 mai 2021

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 10 mai 2021. Vremea va fi predominant frumoasă și deveni caldă în regiunile vestice, în timp ce în restul teritoriului temperaturile vor fi sub cele specifice perioadei.

Noaptea de duminică spre luni

În noaptea de duminică spre luni vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat, trecător cu unele intensificări în sudul Banatului și în vestul Carpaților Meridionali. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 0 și 12 grade, mai coborâte, spre -4 grade în estul Transilvaniei, unde se va semnala brumă.

Luni ziua 

Vremea va fi predominant frumoasă și va deveni caldă în regiunile vestice, în timp ce în restul teritoriului valorile termice diurne se vor situa în jurul normelor perioadei. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 14-17 grade pe litoral și 26 de grade în vestul țării, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 și 1 grad în estul Transilvaniei și 14-15 grade în Dealurile de Vest.

Vremea în București

Vremea va fi în continuare frumoasă, dar răcoroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21-22 de grade, iar cea minimă de 5-7 grade.

Vremea la munte

Vremea va fi frumoasă și se va încălzi, dar la începutul și la finalul intervalului va fi răcoare. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat.

Sursa: Observator News

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments