Reacția Vlăduței Lupău după ce s-a spus despre ea că ar fi decedată: ”Îmi e scârbă!”

Ieri au apărut pe o rețea de socializare mai multe videoclipuri prin care artistei Vlăduța Lupău i se adresa ”Dumnezeu să te ierte”, fiind induși în eroare ceilalți utilizatori ai platformei. Utilizatorul care a publicat cele 3 videoclipuri dezinformatoare este o fată ce nu pare să aibă mai mult de 14 ani.

Artista Vlăduța Lupău a avut astăzi șocul vieții sale când a primit de la un prieten un videoclip prin care aceasta era declarată decedată de acest utilizator. Aceasta și-a postat imediat reacția pe contul său de Instagram:

Băăăăi, cum să faceți așa ceva??? Sunt în avion și nu mă pot ”DESFĂȘURA”! Știam că pe TikTok, lumea a atins nivelul maxim de prostie și răutate și acolo orice PROST cu orice PROSTIE face vizualizări și adună inimioare. Cu siguranță cine a postat așa ceva a căutat ”faimă” pe TikTok și din PĂCATE am impresia că e vreun COPIL! Și asta e GRAAAV! Și tot din păcate generația se duce în această direcție care…ei se educă de pe TikTok…pentru că acolo își petrec ore în șir. Acolo devine un om ”vedetă”, acolo o piesă devine ”bună”, acolo hate-ul e la el acasă. Jocurile și vizualizările nu-s despre sănătate și despre faptul că cineva a murit.”, este reacția artistei postată pe Instagram, aceasta exclamând la final:”Îmi e scârbă!”.

La momentul publicării acestei știri videoclipul încă este pe rețeaua de socializare, fiind vizibil pentru public. SPUNEȚI NU DEZINFORMĂRII!

D.N.

Dacă aveți detalii despre subiect, sau aveți unul ce poate deveni știre vă rugăm să ne dați de veste la numărul de telefon 0750.85.25.23

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments