Ruxi a câștigat finala Bravo ai Stil! Reacția vedetei.

Concurentă al sezonului 7 ”Bravo ai Stil”, Ruxi a câștigat sezonul cu un procent mai mare decât Viviana, aceasta având doar 46% față de Ruxi cu 53,8%. Aceasta a avut un moment inedit în cadrul finalei, umoristic, primind din partea tuturor juraților calificativul 5 pe linie.

Vedeta a purtat o ținută formată dintr-o rochie albastră, cu o floare de aceeași culoare în păr,  interpretând în cadrul finalei un moment inedit, umoristic.

Aceasta a avut parte de o surpriză inedită în cadrul finalei, primind din partea prietenilor săi, Anisia Gafton, Ale și Mandy, Ruxette Drăgan, Ioana Filimon, Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu multe încurajări și cuvinte de bine, care o fac și mai încrezătoare că va câștiga finala ”Bravo ai Stil!”

Jurații au avut doar cuvinte bune pentru aceasta, asta văzându-se și în calificativele primite de aceasta, 5 pe linie din  partea tuturor juraților.

Reacția colegelor

Rivalele concurentei au avut doar cuvinte de laudă pentru aceasta: Viviana Sposub: ”Ținuta îți vine extraordinar. Rochia îmi place foarte mult. Multă baftă în continuare!”

Reacția vedetei după ce a câștigat finala ”Bravo ai Stil!”

”trebuie doar voi să credeți în voi, nu aveți nevoie de oameni!” a spus câștigătoarea înainte de a-i fi înmânat premiul, coroana și cecul de 100.000 de lei

I.N.

4.5 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments