ULTIMA ORĂ : Incendiu la spitalul de copii ”Sfânta Maria” din Iași

Un incendiu a izbucnit marți seara, la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iași. Flăcările vin din pavilionul administrativ. Au fost evacuați toți pacienții.

Primele informații arată că șapte copii au fost evacuați dintr-un salon tampon, scrie Mediafax. Pompierii au ajuns rapid la fața locului și intervin pentru stingerea flăcărilor. IPJ anunță că polițiștii au fost sesizați în jurul orei 19.00 despre faptul ca într-un salon al unei unități medicale a apărut un incendiu.

În urma sesizării, polițiștii ieșeni s-au deplasat la fața locului în vederea stabilirii situației de fapt. La fața locului a fost trimis și un echipaj al Biroului Rutier Iași pentru dirijarea traficului rutier în zonă”, a transmis IPJ Iași.

Salvatorii intervin cu 6 mașini de stingere, 1 autospecială de descarcerare, 2 autospeciale de transport victime multiple, 1 autoscară și 1 cisternă. Totodată, la locul intervenției au fost trimise 3 ambulanțe SMURD și 1 unitate de terapie intensivă mobilă.

În acest moment incendiul este localizat, astfel că a fost eliminat pericolul extinderii la vecinătăți. Până la acest moment, 12 persoane au fost evacuate. Circulația în jurul spitalului a fost închisă.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments