Diana Șoșoacă audiată la Parchetul General. Primele declarații

Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut primele declarații în urma audierilor de la Parchetul General al capitalei. Aceasta a fost audiată în cazul dosarelor deschise după scandalul cu jurnaliștii italieni de la postul unei televiziuni.

ARHIVĂ / Foto:Agerpres

Am povestit in ordine cronologică. Întotdeauna în ancheta penală se dau în ordine cronologică. Au urmat întrebările d-lui procuror. Este vorba de plangerea penală pe care eu am formulat-o împotriva echipei Goracci (jurnalista Lucia Goracci, de la postul italian Rai Uno) cu privire la ultraj, violarea domiciliului, violarea vieții private. Am solicitat conexare cu dosarul soțului meu, indisolubil legate unul de altele”, a declarat senatoarea Diana Șoșoacă la ieșirea din sediul Parchetului General.

Întrebată de jurnaliști despre situația din dosar, senatoarea a precizat că: „nu am putut să mă uit în dosar, o să fac o cerere de copiere, dar nu avem voie să dăm informații, din el”, scrie un site de știri românesc.

Pe lângă plângerea făcută jurnaliștilor italieni, Șoșoacă acuză și polițiștii care au intervenit

În același timp, Diana Șoșoacă, cunoscută în urma scandalurilor pornite de aceasta, îi acuză pe polițiștii care au intervenit în scandalul dintre ea, soțul ei și echipa de jurnaliști italieni de la Rai Uno, că nu și-au îndeplinit îndatoririle legale, nu au luat măsuri și au permis accesul în sediu.

Am solicitat extinderea urmăririi penale pentru cei 4 polițiști pentru că nu și-au îndeplinit îndatoririle legale. Nu au făcut absolut nimic. Au facilitat intrarea unui infractor într-un sediu, permițându-i să filmeze fără acceptul proprietarului. Ce au făcut la Secția 4 Poliție… Ar trebui începute cercetări. Acolo este un grup infracțional organizat. Sunt multe plângeri ale oamenilor.(…) Au rupt raportul făcut de domnul Bălășoiu, și au pus în locul lui un raport de o pagină jumătate, scris la dictare.”, a mai adăugat senatoarea.

De ce a depus senatoarea plângere împotriva acestor jurnaliști

În luna decembrie a anului trecut, Diana Șoșoacă a primit în cabinetul său de avocatură o echipă de jurnaliști italieni, de la postul de televiziune Rai Uno, iar scandalul a început după ce aceasta nu a mai vrut să răspundă întrebărilor adresate de jurnalista Lucia Goracci, punând plângere la poliție împotriva acesteia.

I.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments