Facebook a lansat un nou instrument pentru moderarea comentariilor

Facebook a lansat miercuri un nou instrument pentru moderarea comentariilor, care permite utilizatorilor aplicației să controleze mai ușor ceea ce se distribuie în Feed, extinde funcția „De ce văd asta?” la postările sugerate în News Feed și detaliază alte funcții de control lansate recent, inclusiv ”Recente” și ”Favorite”.

Facebook a lansat un nou instrument care îți permite să controlezi mai bine ceea ce distribui în News Feed, administrând cine poate comenta la postările tale publice. Acum, poți să controlezi audiența care poate să comenteze la o anumită postare publică, alegând dintr-un meniu cu opțiuni precum ”Oricine poate vedea postarea” sau ”Doar persoanele și Paginile pe care le etichetezi”.

Obiectivul secțiunii News Feed este acela de a te pune în legătură cu tot ceea ce contează pentru tine: persoanele din viața ta, conținutul interesant și lumea. Prietenii pe care îi adaugi, Paginile pe care le apreciezi, grupurile în care te înscrii și lucrurile cu care interacționezi definesc în fiecare zi felul în care arată Feed-ul tău.

Prin ajustarea audienței care poate să adauge comentarii, poți să controlezi mai bine cum dorești să înceapă conversațiile din jurul postărilor tale publice și să limitezi interacțiunile nedorite. Dacă ești o persoană publică, creator de conținut sau brand, poți și tu să alegi să limitezi audiența care poate să comenteze la postările tale publice, pentru a te simți în siguranță și pentru a purta conversații mai relevante cu membrii comunității.

Acest instrument nou este cel mai recent exemplu de modalitate prin care te ajutăm să controlezi și să selectezi conținutul din News Feed pentru a reflecta mai bine cine ești, pe măsură ce interesele și prioritățile tale se schimbă. De asemenea, vrem să continuăm să te ajutăm să înțelegi de ce vezi un anumit tip de conținut în News Feed.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments