Google Maps va actualiza imaginile orașelor și autostrzilor din România

Google Maps va actualiza în următoarele luni imaginile orașelor și autostrăzilor din țară. În următoarele luni, mașinile Google Maps vor circula pe șoselele țării și vor vizita peste 100 de localități din România.

Mașinile Google Street View vor străbate cel puțin 100 de localități, printre care se numără Piatra Neamț, Constanța, București, Ploiești, Bacău, Galați, Sibiu, Cluj sau Sighetu Marmației.

Această operațiune va avea loc pentru a se actualiza imaginile deja existente din țara noastră. Mașinile Google Maps sunt dotate cu camere video ce surprind imagini de 360 de grade.

Google Maps este un serviciu disponibil din anul 2010. Atunci au fost publicate primele imagini cu diferite obiective din țara noastră. Iar în 2012 mașinile au reușit să acopere întregul teritoriu al țării cu astfel de imagini de tip 360 de grade. O altă actualizare a imaginilor a avut loc în 2019 și iată că acum, în primăvara aceasta, mașinile Google Street View, se întorc în țara noastră și vor parcurge câteva zeci de mii de kilometri pentru a surprinde, pentru a capta imagini cu toate obiectivele din România.

Serviciul Google Street View, este un serviciu oferit de Google Maps care este disponibil, la ora actuală, în peste 85 de țări la nivel mondial. Până acum, mașinile Google Street View au parcurs, la nivel mondial, peste 16 milioane de kilometri, ceea ce înseamnă că vorbim despre o distanță care poate înconjura Pământul de peste 400 de ori.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments