Ce scrie Partidul România Mare Timiș despre Cătălin Chirilă. Îl vizează și pe David Popovici

Partidul România Mare Timiș, a postat ieri, 16 august 2022, pe pagina oficială de Facebook un discurs prin care încercau să ”deschidă ochii” românilor cu privire la implicarea statului român. Aceștia au dat de înțeles că în privința lui David Popovici statul s-a implicat mai mult și în cazul altor sportivi nu.

Imagine preluată din postarea celor de la România Mare Timiș

Priviți postarea:

De ce nu merită, băi nesimțiților? A secat fondul, domnul Ciucă? Cătălin Chirilă a obținut o performață la fel ca a lui David Popovici. La aeroport nu l-a întâmpinat ministrul Sporturilor care e în concediu.  Cătălin Chirilă nu a obținut nici un ban de la statul român. David Popovici a primit a doua zi 200.000 de euro din fondul de rezervă al Guvernului. A secat fondul, domnul Ciucă: Premierul a scris un mesaj pe Facebook în care l-a felicitat. Băiatul ăsta e mai prost, nu-l iubesc reziștii, influencerii, nu e din București, n-a făcut liceul la Caragiale? De ce nu merită, băi nesimțiților? Este o performanță gigantică, care nu s-a mai făcut de pe vremea lui Ivan Patzaichin.  Un leu nu a luat. CSA, unde e legitimat, clubul de stat, a recomandat un concediu, măi. Ministrul Sportului e în concediu. Primul-ministru transpiră când citește trei rânduri la TV și nu-i dă o pară chioră.  E o rușine. Nu merită recunoștința noastră? Președintele României nici nu l-a felicitat… (Victor Ciutacu)

Cătălin Chirilă (24 de ani), sportiv originar din Tulcea, a câștigat medalia de aur în proba de canoe simplu 1.000 de metri la Campionatele Mondiale de Canoe Sprint și Paracanoe din Halifax, Canada, după ce cu o zi înainte a luat medalia de argint la 500 de metri.”, a scris Partidul România Mare Timiș pe Facebook.
Ce părere aveți despre postarea celor de la România Mare Timiș? Credeți că au dreptate? Scrieți-ne părerea dvs la comentarii.
Abstract News

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments