UPDATE EXCLUSIV David Popovici s-a retras din finala de la 400 de metri

În exclusivitate, David Popovici s-a retras din finala de la 400 de metri, după ce acesta a câștigat seria cu cel mai bun timp. Din informațiile obținute de noi până la acest moment, acesta s-a retras oficial la ora 12:00 și nu ar fi vorba de nici o accidentare.

Federația de profil a anunțat pe pagina oficială de Facebook, la ora 12:45, motivele deciziei lui Popovici:

”David Popovici nu va înota în finala de la 400m liber! Antrenorul Adrian Rădulescu, împreună cu staff-ul tehnic, au decis să îl retragă pe David Popovici din finala de 400 m liber la Campionatul European de natație seniori de la Roma. Programul încărcat din perioada următoare, consumul foarte mare pe care l-ar fi avut în finală și dorința de a pregăti cât mai bine participarea la Campionatul Mondial de juniori de la Lima (Peru) – o competiție foarte puternică – sunt motivele care stau la baza acestei decizii. David Popovici vă mulțumește pentru sprijinul necondiționat de care a avut parte pe toată durata competiției de la Roma și vă așteaptă mesajele de încurajare și la următoarele întreceri”.

Astfel, David Popovici rămâne astfel cu două medalii de aur câștigate la Campionatele Europene de la Munchen, la 100 m liber (cu record mondial) și 200 m liber (cu record mondial de juniori).

Abstract News

2 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments