Lionel Messi, un romantic și jumătate. Cum și-a surprins soția în Paris, lângă Turnul Eiffel

Deși Lionel Messi are probleme pe plan sportiv, aparent se adaptează foarte bine și la noua viață din Paris. Fără gol sau assist în Ligue 1, Lionel se bucură de luxul din capitala Franței.

Messi este un romantic și jumătate. Cel puțin asta ar fi impresia noastră, lăsată de soția lui, Antonela Roccuzzo. Soția atacantului de 34 de ani a postat imagini cu o cină organizată de fostul căpitan de pe Câmp Nou.

Antonela a făcut publice pe o rețea de socializare două poze, dar și o filmare de senzație. Momentele emoționante au avut loc chiar lângă Turnul Eiffel din Paris. ”Te iubesc atât de mult, dragostea mea!”, a scris soția acestuia ca descriere a fotografiilor, mesaj bineînțeles adresat lui Messi.

Postarea Antonelei Roccuzzo a devenit imediat virală. A adunat aproape 1 milion și jumătate de aprecieri în numai o oră! Însă, celebrul argentinian nu va putea rămâne foarte mult timp în Franța pentru că urmează să se alăture lotului naționalei Argentinei înaintea unei „duble” uriașe din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022.  Conducătorii PSG l-au lăsat pe Messi să accepte convocarea, însă nu sunt mulțumiți că acesta va fi din nou pe drumuri.

Nu suntem de acord să lăsăm un jucător la națională din moment ce nu este în cea mai bună condiție fizică. Se afla în proces de recuperare. Nu este logic să fie chemat. Astfel de situații trebuie să fie analizate de FIFA.”, a declarat Leonardo pentru un ziar spaniol.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments