Campanie FAKE H&M

Un link de tip http://ms76rfkug.mii365.top/zhzc.php?anli=hm&v=ro1630337298109 circulă astăzi în mediul online, folosind sigla H&M și promițând utilizatorilor care intră pe acesta să distribuie la 20 de persoane să îl distribuie și în urma acesteia ar primi o recompensă de 500 de lei. Folosindu-se sigla officială H&M, majoritatea persoanelor sunt induse în eroare și își dau datele personale, în speranța că poate poate câștigă ceva…

În urma conversației cu un operator al call center-ului H&M, am primit informația că ”noi nu am pornit nici o campanie în acest moment despre acest lucru și că acest link este unul FAKE, cât și campania în sine. Încurajăm persoanele care primesc acest link să nu îl acceseze pentru că poate fi unul de tip phishing, adică după accesarea lui sunt furate datele personale ale utilizatorilor și folosite de către hackeri în moduri frauduloase. Am înaintat mai departe acest FAKENEWS și așteptăm să vedem ce se va întâmpla.” – a declarat un operator al call center-ului H&M pentru Abstract News.

Dacă vreodată primiți link-uri care nu au în domeniu ”.ro” sau ”.com” și au o combinație ciudată de cifre/litere, cum este cel de sus, sfatul nostru este să nu accesați niciodată acest tip de link-uri pentru că datele dvs vor fi furate de către hackeri și nicidecum nu vor ajunge la companie sau la persoana spusă de către hackeri. De asemenea, pentru a vă asigura că o campanie este valabilă sau este falsă, puteți suna la call center-ul companiei și să cereți detalii despre campania în curs.

Abstract News.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments