Internetul de pe tot globul a fost afectat de o pană majoră. Multe aplicații populare au probleme cu serviciul Google Cloud

După ce serviciile Meta au picat timp de 7 ore, pe 4 octombrie, a venit rândul și aplicațiilor Snapchat, Spotify, Discord, și a multor aplicații care folosesc serviciile Google Cloud. Utilizatorii au început să simtă probleme ieri după-amiază, în jurul orei 19:00, iar pe ecranele utilizatorilor au apărut erori tip 404.

Pagina de servicii a Google Cloud arată că vinovată este o problemă de rețea care afectează foarte multe site-uri și mii de utilizatori din întreaga lume.

Problema a început să fie vizibilă după ora 19:00- ora României și când cineva încearcă să acceseze o pagină web dintre cele afectate, se arată pe ecran ”error 404”.

Multe dintre servicii sunt conștiente de întrerupere, împărtășind informația pe Twitter, dar nu au spus când vor fi rezolvate problemele.

Defecțiunea rețelei Google Cloud vine după un fiasco online și mai mare, în urma căruia toate platformele Meta au picat la nivel global timp de șapte ore, pe 4 octombrie. Google a publicat o declarație pe tabloul său de bord Cloud în jurul orei 19:00- ora României, recunoscând eroarea de rețea.

Ne cerem scuze tuturor celor care sunt afectați de această întrerupere”, scrie Google.

D.N.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments