Sesiunile video nu vor mai fi disponibile pe Facebok

Cea mai mare rețea de socializare, Facebook și-a anunțat utilizatorii că de pe data de 16 aprilie 2021 nu vor mai fi disponibile transmisiunile de sesiuni video, iar sesiunile existente vor fi șterse din arhive.

Potrivit Facebook, ”Începând cu 16 aprilie 2021, sesiunile video nu vor mai fi disponibile. Toate postările cu o sesiune video, toate comentariile adăugate la postările cu o sesiune video și toate reacțiile la postările sau comentariile respective nu vor mai fi disponibile.” Facebook mai anunță utilizatorii că până pe data de 15 aprilie 2021 își pot descărca o copie a postărilor, precum și comentariile și reacțiile de la aceste sesiuni prin instrumentul pus la dispoziție în cont.

Pe site există deja indicații asupra pașilor ce trebuie urmați pentru ca utilizatorii să își poată descărca o copie a informațiilor din sesiunile video. Rețeaua de socializarea a maai dat asigurări asupra faptului că procesul este unul sigur și securizat : ”În încercarea de a-ți păstra în siguranță și de a-ți proteja informațiile de pe Facebook, acest proces este unul securizat”. 

D.N

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments