WhatsApp are o nouă funcție: „View Once”.

WhatsApp anunţă implementarea unei noi funcții și anume „View Once”. Utilizatorii WhatsApp, pot trimite acum fotografii şi videoclipuri ce vor dispărea după prima vizualizare.

Funcţia numită „View Once”, va permite ca fotografiile şi videoclipurilor trimise să dispară din chat după ce au fost văzute, a anunţat Facebook, adăugând că odată ce conţinutul media a fost vizualizat, mesajul va fi afişat ca „deschis”. Noua funcţie este în curs de implementare, până la finalul săptămânii fiind de aşteptat să fie disponibilă pentru toată lumea. Aplicația Snapchat, deja cunoscută pentru acest tip de funcţie, a crescut în popularitate anul trecut, pe măsură ce măsurile restrictive din pandemie au ţinut utilizatorii acasă. Compania a adăugat, de asemenea, noi funcţii în aplicaţia sa de mesagerie pentru a atrage mai mulţi utilizatori.

WhatsApp a anunţat recent că lucrează şi la o modalitate prin care să permită utilizatorilor să trimită mesaje fără să utilizeze telefonul. În prezent, WhatsApp este conectat de telefonul unui utilizator, aplicaţiile sale pentru desktop şi web având nevoie ca dispozitivul să fie conectat şi să primească mesaje.

Dacă ai un subiect care poate deveni știre, nu ezita să ne dai un mesaj pe adresa de e-mail: abstractnews.r[email protected] sau pe WhatsApp la numărul de telefon +40736987594. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments