Criber House – casa plutitoare de pe malul lacului Bicaz

Criber House este casa mult visată de mulți dintre români, iar acum și există. Este poziționată pe un ponton plutitor, la malul lacului Bicaz, și oferă o imagine superbă din inima munților.

Criber House oferă, pe lângă view-ul superb, o barcă dotată cu vâsle, încăpătoare de 3 persoane, Smart TV, WiFi gratuit, aer condiționat și un minibar. Cazarea este potrivită pentru 2 cupluri, 4 prieteni sau o familie, fiind dotată cu un dormitor cu pat matrimonial și un living cu colțar extensibil și chicinetă, precum și o baie cu duș. Pe lângă toate aceste facilități, casa mai oferă și un grătar, șezlonguri și o zonă de servit masa.

Persoanele care aleg să se cazeze la Criber House vor plăti pentru toate facilitățile 430 de lei pe noapte.

Atracțiile populare în apropiere includ Lacul Bicaz, Barajul Bicaz, orașul Bicaz, orașul Piatra-Neamț, Munții Ceahlău, stațiunea Durău etc. Accesul către ponton se face prin pădure, unde sunt amenajate scări, proprietatea aflându-se la aprox. 50 de metri distanță de parcare și drumul principal. Cel mai apropiat restaurant se află în Portul Bicaz, care se poate vedea de pe ponton, iar cele mai apropiate magazine se află în orașul Bicaz. Prima parcare după trecerea barajului către Portul Bicaz pe stânga, urmând marcajele pietonale pe scări.

Mai multe detalii, dar și pentru cazare puteți accesa: https://e-cazare.ro/hotel/criber-house-casa-din-fibra-de-sticla-pe-ponton-plutitor-bicaz.

D.N.

3.9 7 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments